Hesabım
    Filmekimi Doludizgin!

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen Filmekimi 19-25 Ekim 2007 tarihleri arasında!

    Sıcaklar bitse, sonbahar gelse. Sonbahar da festivalleri getirse... Keşke dediğinizi duyar gibiyiz. Fakat bir süre daha sabreden İstanbullu sinema izleyicileri 19-25 Ekim 2007 tarihleri arasında bu isteklerine kavuşacak.

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından, Nokia Nseries sponsorluğunda düzenlenen Filmekimi, altıncı yaşında yine Beyoğlu'nda.

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen ve sinemaseverlerin merakla beklediği Filmekimi bu yıl da dünyanın belli başlı festivallerinde gösterilen, çok ses getiren ödüllü yapıtlara ve büyük ustaların son filmlerine yer veriyor.

    19-25 Ekim tarihleri arasında Beyoğlu Emek Sineması'nda 7 gün boyunca, 21 filmin gösterileceği Filmekimi boyunca her gece 21.30 seansında bir filmin galası yapılacak.

    Bu sene, Irina Palm, Persepolis, 4 Ay, 3 Hafta ve 2 Gün, Paranoid Park, Eastern Promises, Joe Strummer: The Future Is Unwritten ve Control gibi kimi büyük ustaların, kimi ise genç yeteneklerin imzasını taşıyan taze filmler var. Özellikle de Persepolis’i merakla beklediğimizi hatırlatalım.

    Detaylı bilgi almak için hemen tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top