Hesabım
    Yıldız Kadrolu "The Boys In The Band"den Fragman Geldi!

    Jim Parsons, Zachary Quinto ve Matt Bomer'lı "The Boys In The Band"den fragman paylaşıldı.

    Broadway oyunundan beyaz perdeye uyarlanan "The Boys In The Band"den eğlenceli bir fragman paylaşıldı. Netflix'in uyarladığı filmin fragmanında doğum günü partisi düzenleyen bir grup eşcinsel arkadaşın oynadığı oyunun ciddi sonuçlarına tanıklık ediyoruz. Jim Parsons, oyunu düzenlerken, doğum günü partisi bir anda alev alıyor.

    1968 yılında Mart Crowley'nin yazdığı tiyatro oyunundan uyarlanan The Boys In The Band'in konusu ise şöyle: The Boys In The Band, doğum günü kutlaması için yeniden bir araya gelen bir arkadaş grubunun hikayesini konu ediniyor. Uzun süredir bir araya gelmeyen eşcinsel bir arkadaş grubu, içlerinden birinin doğum günü olması sebebiyle New York’ta toplanır. Bir apartman dairesinde toplanan ekip, yeniden bir arada olmanın tadını çıkarmaya başlar. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde geçmişte kalan konuların açılması, eğlenceli başlayan gecenin seyrinin değişmesine neden olur.

    Joe Mantello'nun yönetmen koltuğunda bulunduğu The Boys In The Band'in yapımcıları arasında American Horror Story, American Crime Story, Glee, Hollywood gibi yapımlarda imzası bulunan Ryan Murphy yer alıyor. Oyuncuları arasında ise  Jim Parsons, Zachary Quinto ve Matt Bomer'ın yanı sıra Andrew RannelsRobin de Jesús ve Michael Benjamin Washington bulunuyor.

    The Boys In The Band'in 30 Eylül tarihinde Netflix'te gösterime sunulması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top