Hesabım
    Gina Rodriguez ve Karla Souza, Yol Komedisi ‘Like It Used to Be’de Başrolde!

    Film, Toronto Film Festivali'nde dağıtımcılara tanıtılacak.

    Gina Rodriguez, yol komedisi "Like it Used to Be"de Karla Souza'yla başrolü paylaşacak. Broken English Production'dan gelen proje, bu hafta Toronto Film Festivali'nde alıcılara tanıtılacak. Bernardo Cubria’nın senaryosuna dayanan “Like it Used to Be”, hayatını değiştiren haberler öğrendiklerinde Meksika'ya son bir yolculuğa çıkan en yakın dört kadın arkadaşın etrafında dönüyor.

    Proje, Gina Rodriguez’in yapım şirketi I Can & I Will'le birlikte Broken English Productions'ın başkanı Jolene Rodriguez tarafından geliştirilip üretiliyor. Souza da aynı zamanda yapımcılar arasında. Rodriguez, yaptığı açıklamada; "Film, kadınları güçlendiren arkadaşlık, direnç ve affetme hakkında bir komedi ve yalnızca Latin topluluğuyla değil, tüm dünyadaki izleyicilerle bağlantı kuracak. İşte tam da bu yüzden Broken English, topluluğumuzu geliştirmek için yaratıldı. Bu yetenekli kadınlarla çalışmaktan dolayı daha mutlu olamazdım." dedi.

    En çok "Jane the Virgin"le tanınan Rodriguez, Paramount yapımı "The Aliens Are Stealing Our Weed" ve yönetmen Miranda July imzalı yeni komedi "Kajillionaire"in de başrolünde yer alacak. Kısa süre önce Disney Plus programı “Diary of a Future President” ikinci sezonunun baş yapımcılığını üstlendi. Souza, "How to Get Away With Murder" filminde başrol oynadı ve son olarak Amazon’un "El Presidente" ve Netflix aile komedisi "The Sleepover"da görüldü.  

    Filmin diğer iki başrol oyuncu henüz açıklanmadı ama yakın zamanda bir açıklama bekleniyor. Toronto Film Festivali'ndeki sunumdan sonra diğer detaylara da ulaşmayı umuyoruz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top