Hesabım
    Robert De Niro ve John Malkovich, "Wash Me In The River"da Buluşabilir

    Robert De Niro ve John Malkovich, yeni bir proje için görüşmeler yapıyor.

    Yönetmen Randal Emmett, ikinci uzun metraj filmi için usta isimlerle görüşme yapıyor. Wash Me In The River isimli gerilim filmi için yönetmen, John Malkovich ve Robert De Niro'yu bir araya getirmek istiyor. Emmett, daha önce Martin Scorsese gibi önemli isimlerin filmlerinde yapımcı olarak görev almıştı.

    Randal Emmett henüz ilk uzun metraj filmi Midnight in the Switchgrass üzerinde çalışıyor. Ancak şimdiden ikinci filmi Wash Me In The River için harekete geçti. Açıklamalara göre usta oyuncular Robert De Niro ve John Malkovich'in yanı sıra Machine Gun Kelly de Wash Me In The River'ın kadrosunda yer alacak. Senaryoyu Adam Taylor Barker kaleme alıyor. Wash Me In The River'da bir adam, nişanlısının ölümüne neden olan uyuşturucu satıcılarından intikam almanın peşine düşecek gibi görünüyor. İki polis ise intikam peşindeki adamı takip edecek.

    Yönetmen Emmett, Megan Fox ve Bruce Willis'in yıldızı olduğu Midnight In The Switchgrass'in çekimlerini Mart ayında sürdürüyordu. Ancak coronavirüs pandemisi nedeniyle çekimleri sonlandırmıştı. Şimdi ise Wash Me In The River filminin çekim planlarını yapıyor. Duyuruya göre Gürcistan ve Porto Riko, filmin çekim mekanlarını oluşturacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top