Hesabım
    Frances McDormand'lı "Nomadland"den Teaser Geldi!

    Nomadland, ödül sezonuna hazırlanıyor.

    Yılın en merakla beklenen filmlerinden olan Nomadland'den teaser geldi. Chloé Zhao'nun yönetmenliğini üstlendiği filmin teaser'ında ödüllü oyuncu Frances McDormand'ın göçebe yaşam sürdüren bir topluluğun içerisinde gezindiğini görüyoruz. Nomadland, Jessica Bruder'ın 2017 yılında okuyucularıyla buluşan romanından uyarlandı.

    Yönetmen Chloe Zhao, Nomadland ile üçüncü uzun metraj filmine imzasını atmıştı. Bunun ardından da Marvel ile anlaşma yaparak Eternals çekimlerine başladı. Kariyerinde farklı adımlarla bir yol çizen Zhao, Eternals ile popüler kültürün popüler bir yönetmeni haline gelecekken, Nomadland ile sanat sinemasının konuşulan isimlerinden biri olacak gibi görünüyor.

    Nomadland, başrolüne Three Billboards Outside Ebbing Missouri'nin Oscar ödüllü başarılı oyuncusu Frances McDormand'ı yerleştiriyor. Film, Jessica Bruder'ın kurgu olmayan romanına dayanıyor. Nomadland'de McDormand'a David Strathairn ve gerçek hayatlarında göçebe bir yaşam sürdüren Linda May, Charlene Swankie ve Bob Wells eşlik ediyor. Nomandland, Venedik ve Toronto Film Festivali'nde prömiyerini yapacak. Ayrıca Los Angeles'ta Telluride Film Festivali gösterimi de yapılacak. Ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor. Ancak yurt dışında film, 4 Aralık tarihinde sinemalardaki izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    “Nomadland: Surviving America in the Twenty-First Century” isimli kitabından beyaz perdeye uyarlanan film, 60’lı yaşlarındaki Fern’e (Frances McDormand) odaklanıyor. 2008 Ekonomik Krizi’nde her şeyini kaybeden kadın, Amerika’nın batısında bir yolculuğa çıkar ve modern bir göçebe gibi hayatını kamyonetinde sürdürmeye başlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top