Hesabım
    Anthony Hopkins ve Johnny Flynn, Holokost Draması ‘One Life’ın Başrolünde!

    Film, insanlığa kendini adayan Nicholas George Winton'ın hayat hikayesini anlatacak

    Anthony Hopkins ve Johnny Flynn, humanist Nicholas George Winton'ın hayatını konu alan holokost draması “One Life”ta rol alıyor. Her iki oyuncu da, Hitler'in ölüm kamplarına İngiliz koruyucu ailelerin himayesine sürülmekle tehdit edilen Çek çocukları kurtarmak için mücadele eden Winton'ı canlandıracak.

    Winton, II.Dünya Savaşı patlak vermeden önce 669 çocuğu kurtarmayı başardı. Yarım asır sonra, BBC TV programı "That’s Life"ta hayatlarını kurtardığı, artık büyümüş çocuklarla sürpriz bir buluşma yaşadı. See-Saw Films’in genel yönetmenleri Iain Canning, Emile Sherman ve Joanna Laurie, Aisling Walsh'un yöneteceği uzun metrajlı filmin yapımcılığını üstleniyor. Film, BBC Films için Rose Garnett ve See-Saw’ın COO'su Simon Gillis tarafından yürütülecek.

    BBC Films, filmi See-Saw ile ortaklaşa geliştirdi. Lucinda Coxon (The Danish Girl) ve Nick Drake senaryoyu birlikte yazdı. FilmNation Entertainment, See-Saw’ın şirket içi satış kolu Cross City Films'le birlikte sanal Toronto Film Festivali pazarında başlatılacak olan uluslararası satışları yönetecek. Canning ve Sherman, "Fedakar davranışlarına rağmen hiçbir zaman ilgi istemeyene Nicky’nin hikayesi ve kurtardığı hayatların hikayesi anlatılmalıdır. Tarihteki bu anı dünyayla paylaşmanın bir parçası olmak olağanüstü bir ayrıcalık. Anthony ve Johnny, şüphesiz Lucinda ve Nick’in bu harika adam hakkındaki güzelce hazırlanmış senaryosunu hayata geçirmek için doğru insanlar." dedi.

    Hopkins, geçtiğimiz yıl "Two Popes" filmindeki rolüyle Oscar adaylığı kazandı. Bu yılki Toronto Film Festivali'nde, TIFF Tribute Aktör Ödülü'nü alacak. Flynn, kısa süre önce Autumn de Wilde’ın Jane Austen uyarlaması “Emma”da Anya Taylor-Joy, Bill Nighy ve Josh O'Connor'la birlikte rol aldı. Showtime’ın yeni dizisi “Ripley”de ise Dickie Greenleaf rolünü üstlendi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top