Hesabım
    Matt Palmer ve Bong Joon Ho "Sea Hog" Filminin Yapımcılığını Üstlenecek

    Matt Palmer ve Bong Joon Ho, Kore yapımı Haemoo'yu uyarlıyor.

    2014'te Kore yapımı olarak hayata geçirilen HaemooBong Joon Ho ve Matt Palmer tarafından bir kez daha beyaz perdeye aktarılacak. Bong Joon Ho ve Matt Palmer, Sea Hog adını alan filmin yapımcılığını üstlenecek.

    Haemoo filmi, 2014 yılında Sung-bo Shim yönetmenliğinde, Bong Joon Ho'nun yazdığı senaryo ile hayata geçirilmişti. Esasen film, 2007 yapımı tiyatro oyununa dayanıyor. Oyun ise gerçek bir hikayeden ilhamını alıyor. Haemoo, balıkçı teknesinde çalışan bir grup insanı odağına alıyor. Balıkçılar, tekne ile Çin'den Kore'ye yasa dışı yollarla mülteci taşıyordur. Participant Productions bünyesinde çekilecek olan filmin senaryo detayları henüz tam olarak belli değil. Participant, son olarak Michael B. Jordan'lı Just Mercy'yi hayata geçirmişti. Ayrıca son ayların en popüler filmi 'Salgın' da Participant'ın bünyesinden çıkıyor.

    Yönemen Matt Palmer, Netflix için çektiği Calibre filmiyle tanınıyor. Bong Joon Ho ise geçtiğimiz yıl Parazit filmi sayesinde kazandığı Oscar Ödülü'yle tarihe adının kazınmasına neden olmuştu. Her iki başarılı yönetmen de birlikte çalışacakları için yaşadıkları heyecanı dile getirdiler.

    Bong Joon Ho, ilerleyen dönemlerde yeni projelerle karşımıza çıkacak. Parazit'in HBO için çekilecek olan Hollywood dizisi de bu projelere dahil. Ayrıca yönetmen, müzikal bir film çekmek istediğini belirtmişti. Hazırlık yaptığı biliniyor, ancak henüz bu konuda bir detay verilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top