Hesabım
    Olivia Wilde'ın Yeni Filminde Shia LaBeouf'un Yerini Harry Styles Aldı

    Don't Worry Darling'de oyuncu değişikliğine gidiliyor.

    Olivia Wilde'ın yönetmenlik kariyerine devam etmesini sağlayacak olan "Don't Worry, Darling"in oyuncu kadrosunda değişiklik yapılmasına karar verildi. Gerilim türündeki filmin oyuncularından biri Shia LaBeouf olmuştu. Ancak LaBeouf'un yerine Dunkirk'ün yıldız oyuncusu ve müzisyen olan Harry Styles geldi. Söylenenlere göre oyuncu değişikliğinin nedeni, LaBeouf'un proje takviminin birbirine girmesi oldu.

    Harry Styles, Don't Worry Darling filminin oyuncu kadrosuna katıldı. Styles, geçmişte yalnızca Dunkirk filminde rol aldı. Ayrıca birçok kez adı Küçük Deniz Kızı'nın Prens Eric'i ile anılmıştı. Şimdi ise ikinci filminde rol alacak. Booksmart filmiyle büyük bir çıkış yakalayan yönetmen Olivia Wilde, yeni filmi için yıldız bir kadro oluşturuyor. Styles'ın yanı sıra Don't Worry Darling'de Midsommar ve Little Women'ın yıldızı Florence Pugh; Wonder Woman 1984 ve Star Trek serisinin başarılı ismi Chris Pine; Fifty Shades of Grade, Suspiria gibi yapımların yıldızı Dakota Johnson, Wilde'ın yeni filminde rol alacak.

    Psikolojik gerilim filmi "Don't Worry Darling"de 1950'li yıllarda yaşayan genç bir ev kadını, kasabadaki garip olaylar sonucu rahatsız edici gerçeklerin yüzüne çarpmaya başlamasıyla kendine gelecektir. Bu ev kadınını Florence Pugh canlandıracak. Genç kadın, Kaliforniya'nın çöllerinin ortasında yaşıyordur. Harry Styles, Pugh'ın mükemmel kocasını canlandıracak. Adam, eşini çok seviyor gibi görünüyordur. Ancak ardında çok karanlık bir sır saklıyordur. Chris Pine'ın karakteri bir şantiyede işçi olarak çalışıyordur. Burada çalışan herkes kasabanın dışından toplanmıştır. Bu karakter tüm çalışanlar ve eşleri tarafından saygı görüyordur. Tüm bu olanlar tarikatımsı bir hava yaratıyordur. Dakota Johnson, Pugh'ın paranoyak komşusu rolünde karşımıza çıkacak. Johnson'ın karakteri, herkesi olan biten hakkında uyarmaya çalışacak.

    Olivia Wilde da yönetmenliğin yanı sıra filmde yardımcı bir rol ile yer alacak. Don't Worry Darling'in senaryosunu Katie Silberman yazdı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top