Hesabım
    "Wonder Woman 1984"ün Vizyon Tarihi Bir Kez Daha Ertelendi

    Wonder Woman hayranları filme kavuşmak için bir süre daha bekleyecek

    Warner Bros., Hollywood'un sinemaya geri dönme konusunda en çok güvendiği filmlerden olan “Wonder Woman 1984”ün vizyon tarihini bir kez daha erteledi. 2 Ekim'de gösterime girmesi beklenen Gal Gadot başrollü süper kahraman devam filmi 25 Aralık 2020'de sinemalarda olacak. Warmer Bros. Motion Picture Group başkanı Toby Emmerich, "Patty olağanüstü bir film yapımcısı ve Wonder Woman 1984'la dünyanın her yerinden sinemaseverlerin kesinlikle seveceği inanılmaz dinamik bir film yaptı" dedi.

    Yönetmen Patty Jenkins ise, "Her şeyden önce, Gal ve benim dünyanın dört bir yanındaki tüm sadık Wonder Woman hayranlarımızı ne kadar sevdiğimizi söyleyeyim. "WW84" için duyduğunuz heyecan bizi daha mutlu ve filmi görmeniz için daha istekli hale getiriyor. Hepimiz bu deneyimi birlikte paylaşabildiğimizde, bu filmi size büyük ekranda sunmanın ne kadar önemli olduğunu bildiğim için umarım erteleme kararına aldırmazsınız. Noel Günü'ndeki yeni buluşmayla tatilleri sizinle geçirmek için sabırsızlanıyoruz." dedi.

    Warner Bros. kısa süre önce büyük ekranda "Tenet"i yayınlama riskini aldı ve salgın nedeniyle sinemaların mart ayında kapanmasından bu yana ilk önemli gişe yapan film oldu. Yönetmen Christopher Nolan'ın imzasını taşıyan 200 milyon dolarlık bütçeli film, ABD'de İşçi Bayramı hafta sonunda 20 milyon dolarla çıış yaptı. Kaynaklar, stüdyonun "Wonder Woman"ı hareket ettirmeye karar vermeden önce "Tenet" için bilet satışlarını değerlendirmeyi beklediğini söylüyor. "Wonder Woman 1984"ün gecikmesiyle, "Tenet" bilet alıcıları arasında fazla rekabet yaşanmayacak ve önümüzdeki haftalarda Tenet satışları yüksek seviyede devam edecek.

    Şimdilik, Disney ve Marvel’in 6 Kasım’daki çizgi roman macerası "Black Widow", takvimdeki bir sonraki büyük film. Bu arada, Sony’nin romantik komedisi "The Broken Hearts Gallery" gibi daha küçük filmler bu hafta sonu vizyona girmeyi planlıyor. Yine Warner Bros.'tan gelen Denis Villeneuve'un bilim kurgu destanı "Dune", "Wonder Woman 1984"ten bir hafta önce 18 Aralık'ta vizyona girecek. İlk "Dune" fragmanı bu hafta başlarında düştüğünde, dikkat çekici bir şekilde vizyon tarihi yoktu. ABD'deki sinema salonlarının yaklaşık % 70'i yeniden açıldı ama New York, Los Angeles ve San Francisco gibi önemli pazarlar hala kapalı durumda. 

    2017'deki ilk "Wonder Woman", yalnızca Kuzey Amerika'da 400 milyon dolardan fazla hasılat elde etti ve devam filmi, ülkenin en büyük pazarlarından bazıları kapalıyken bu rakama yaklaşmak için mücadele edecek. Warner Bros., DC filmleriyle tatil zamanlarında büyük başarı elde etti. 2018 yılında vizyona giren “Aquaman”, Noel zamanı sinemalarda gösterildikten sonra 1 milyar doların üzerinde gelir elde etti. "Wonder Woman", Warner Bros. için çok önemli bir seri ve şirket gişe hasılatlarını riske atamaz. Film, pahalı küresel pazarlama ücretlerini hesaba katmadan yapılan hesapla yaklaşık 180 milyon dolara mal oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top