Hesabım
    Zendaya ve John David Washington'lı ‘Malcolm & Marie’nin Hakları Netflix'in Oldu

    Filmin hakları, 30 milyon dolara Netflix'te!

    Netflix, 30 milyon dolarlık devasa bir anlaşmayla başrollerini Zendaya ve John David Washington'ın paylaştığı Sam Levinson filmi “Malcolm & Marie”nin dünya çapındaki haklarını aldı. Satış, bu yılki Toronto Uluslararası Film Festivali'nden, Netflix'in çarpıcı anlaşmalarla büyük ölçüde hakim olduğu sanal pazardan çıktı. Yayıncı, Halle Berry’nin ilk yönetmenlik denemesi olan "Bruised"in küresel hakları için 20 milyon dolar harcadı ve Vanessa Kirby'le Shia LaBeouf'u bir araya getiren drama "Pieces of a Woman"ı satın aldı.

    “Malcolm & Marie”, bir film yapımcısı olarak Washington'u ve kız arkadaşı olarak Zendaya'yı bir film galasından eve döndükten sonraki saatlerde takip ediyor. Geçmiş ilişkileri hakkında bir tartışma beklenmedik bir hal alır ve aşklarının gücünü sınamaya başlarlar. Film, bu yaz, Koronavirüs salgınının ortasında çekildi. Yapım ekibi, seti Covid'den arındırmak ve WGA, DGA ve SAG-AFTRA gibi büyük loncaların onayını kazanmak için büyük çaba harcadığını söylüyor.

    Levinson, en çok HBO dizisi “Euphoria”daki çalışmasıyla tanınıyor. Senaryoyu yazdı, filmi yönetti ve hatta yapımcılardan da biriydi. Fiyat, festivalden çıkan bir film için şimdiye kadarki en yüksek fiyatlar arasında. Birkaç potansiyel alıcı filmin tanıtım görüntülerini izledi ve "Malcom & Marie", HBO ve Amazon gibi diğer şirketlerin ilgisini de çekti ama kazanan Netflix oldu. Zendaya, "Euphoria" ve "Spider-Man" serisinde yer alırken, Washington, geçtiğimiz yıl BlacKKKlansman, bu yıl ise "Tenet"le büyük bir çıkış yakaladı.

    Levinson yaptığı açıklamada; "Birçoğu benim 'Euphoria' ailem olan bu oyuncu kadrosuna ve ekibe böylesine belirsiz zamanlarda bir araya geldikleri için fazlasıyla minnettarım. Bu filmi birlikte yapabildiğimiz için kendimizi ayrıcalıklı hissettik ve bunu büyük bir sevgiyle yaptık. Bu maceranın, film yapımcılarına, hikayelerini dünyanın her yerinden izleyicilere ulaştırma özgürlüğünü tanıyan Netflix'le finale ulaşacak olmasından dolayı hepimiz heyecan duyuyoruz." dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top