Hesabım
    57. Altın Portakal'ın Bu Yıl İki Afişi Olacak!

    Antalya Altın Portakal'ın afişleri resmi olarak paylaşıldı.

    Bu yıl 57. kez düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin afiş yüzleri resmi olarak açıklandı. Geçtiğimiz yıl Türkan Şoray'ın yüzünün yer aldığı afişlerde bu yıl usta oyuncu Fatma Girik'e ve insanüstü bir çabayla mücadele veren sağlık çalışanlarına yer veriliyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen festival, Ekim ayı içerisinde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Ercan Kesal'ın jüri başkanlığı görevini üstleneceği Antalya Altın Portakal Film Festivali, bu yıl afiş yüzünü Fatma Girik olarak seçti. Girik, 1965'te düzenlenen ikinci Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Atıf Yılmaz'ın yönettiği "Keşanlı Ali Destanı" filminde ve 1967 yılında "Sürtüğün Kızı" adlı filmiyle Altın Portakal'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi olmuştu. Festivalde bu yıl sağlık çalışanları da unutulmadı. Tüm yıl boyunca insan hayatı için büyük bir emek veren sağlık çalışanları, afişlerde yer alacak ve onurlandırılacaklar.

    57. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında toplamda 860 bin TL ödül ile sinemacılar desteklenecek. Bu ödüller Ulusal Uzun Metraj, Belgesel ve Kısa Metraj Film Yarışmaları kapsamında sahiplerine teslim edilecek. Antalya Altın Portakal Film Festivali, 3 ile 10 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top