Hesabım
    Amazon Prime Video Türkiye'de Üyelik Sistemini Açtı!

    Amazon Prime Video bir ay ücretsiz üyelik sonrasında Türkiye'de ücretli sisteme geçiyor!

    Amazon Prime Video'nın içerikleri artık Türkiye'deki izleyiciler tarafından ulaşılabilecek. Böylece ülkemizde yayın hayatını sürdüren diğer streaming platformlarına bir rakip daha eklenmiş oldu. Amazon Prime Video'nun içeriğinde Türkçe altyazılı olarak özellikle dünyanın en çok rağbet gören dizileri bulunuyor. İlk ay sunulan ücretsiz denemenin ardından ise platform, ayda 7.90 TL'ye içerikler izlenebilecek.

    Netflix, BluTV, Puhu, BeIN Connect gibi içerik platformlarına bir yenisi ekleniyor. Yıllardır dünya çapında büyük ilgi gören ve büyük işlere imza atan Amazon Prime Video, sonunda Türkiye'ye geldi.  Platform, yalnızca 7.90 TL karşılığında hizmet verecek. İçeriğinde ise son zamanların popüler karanlık süper kahraman dizisi The Boys, gelmiş geçmiş en çok izlenen komedi dizileri Community, The Office; yeni dizilerden Al Pacino'lu Hunters; Orlando Bloom'lu Carnival Row; yıldız kadrolu Modern Love gibi önemli yapımlar bulunuyor.

    Merkezi ABD'de bulunan Amazon, 30 günlük deneme için bir ücret talep etmiyor. Daha önce Netflix bu konuda sorunlar yaşamıştı. İzleyiciler yeni mailler açarak her ay ücretsiz izleme denemeleri yapmıştı. Amazon'da bu sistemin nasıl işleyeceğini ilerleyen dönemlerde göreceğiz. Prime Video'nun yanı sıra Amazon Basics ürünleri de Türkiye'de satışa açılacak. Ancak henüz bunun için detaylı bilgi verilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top