Hesabım
    Madonna, Bir İlke İmza Atarak Kendi Biyografisini Yönetecek!

    Efsane isim, senaryoyu Diablo Cody'le birlikte yazacak

    Etonline Youtube

    Görünüşe göre Madonna bir ilke imza atacak ve kendi biyografisini yönetecek. Benzeri görülmemiş bir yaratıcı hareket için hazırlanan pop ikonu, senaryoyu Oscar ödüllü Diablo Cody'le birlikte yazacak. Elli yıllık şaşırtıcı kariyerinde sayısız müzikal görmüş, film yapımcılığı ve oyunculukta da yer almış olan Madonna'nın, New York'un kenar mahallelerinden küresel yıldızlığın doruklarına ulaştığı hikayesini yönetmesi ilginç bir proje.

    Süper ünlüler genellikle kendi uyarlanmış hikayelerinde (Yakın zamandaki "Bohemian Rhapsody" ve "Rocketman"de görüldüğü gibi) yaratıcı danışman ya da yönetici yapımcı olarak yer alırlar. Adsız film, Donna Langley ve Amy Pascal'ın kanatları altında Universal Pictures'ın oldu. Bir prodüksiyon çizelgesi bilinmiyor ve ana oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı. Senarist Cody, “Juno” filmiyle en iyi orijinal senaryo dalında Akademi Ödülü kazanmıştı. 

    Madonna, yaptığı açıklamada, “Bir sanatçı, müzisyen, dansçı ve bir insan olarak hayatın beni bu dünyada yoluna koymaya çalıştığı inanılmaz yolculuğu anlatmak istiyorum. Bu filmin odak noktası her zaman müzik olacak. Müzik devam etmemi sağladı ve sanat beni hayatta tuttu. Çok fazla anlatılmamış ve ilham verici hikaye var ve bunu benden daha iyi anlatacak kimse yok. Hayatımın hız trenini sesimle ve vizyonumla paylaşmak çok önemli." dedi.

    Sara Zambreno ve Guy Oseary filmde baş yapımcı olacak. Madonna daha önce iki filmin yönetmenliğini üstlendi. 2008 yapımı “Filth and Wisdom” ve 2011 Altın Küre ödüllü “W.E.” bu yapımlar. Oyunculuk çalışmaları arasında “Desperately Seeking Susan”, “Dick Tracy” ve 1996 yapımı “Evita” bulunuyor ve son rolü, ona en iyi kadın oyuncu dalında Altın Küre kazandırdı. Tarihin en çok satan kadın müzik sanatçısı olan Madonna, dünya çapında 335 milyon kayıt ve tüm zamanların en çok hasılat yapan solo tur sanatçısı unvanlarına sahip. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top