Hesabım
    Savaş Filmi "Sekiz Yüz"den Resmi Fragman Geldi

    Çin yapımı Sekiz Yüz, çok yakında izleyici karşısında olacak.

    Christopher Nolan imzalı Tenet gişesini sollayan Çin yapımı savaş filmi "Sekiz Yüz"den fragman paylaşıldı. The Guardian gibi önemli mecralardan iyi notlar alan Sekiz Yüz'ün fragmanında kendimizi çok büyük prodüksiyonlarla hazırlanmış dev bir savaşın içerisinde buluyoruz. 1937 yılında geçen film Şangay'da Çin ve Japon askerlerinin mücadelesini anlatıyor.

    5000'den fazla oyuncunun rol aldığı dev prodüksiyonlu savaş filmi The Eight Hundred'ın konusu ise şöyle: 1937 yılında Çin-Japon savaşı sırasında sekiz yüz Çinli asker, tamamen Japon ordusuyla çevrili Şangay savaş alanının ortasında bir depo mahsur kalır. Kuşatma altında olan askerler, hayatta kalmak için 4 gün 4 gece boyunca Japon kuvvetlerinin baskısına karşı direnir. Bai Bai'nin senaryosunda Hu Guan'a Rui Ge, Huang Dongbin, Kun Hu eşlik ediyor. Filmin başrollerini Zhi-zhong Huang, Zhang Junyi, Hao Ou gibi isimler paylaşıyor.

    Söylenenlere göre Sekiz Yüz, Tenet'in vizyona girdiği ilk üç günde elde ettiği gişe hasılatından daha yüksek bir hasılata kavuştu. Film, ilk hafta sonunda 69 milyon dolar elde etti. Vizyona 21 Ağustos tarihinde girmişti ve o günden beri 365 milyon dolar hasılata imzasını attı. X-Men Days Of Future Past, The Great Gatcby, Harry Potter And The Goblet On Fire gibi yapımların efekt ekibinin görev aldığı Sekiz Yüz'ün yönetmenliğini Çin Sineması için önemli yapımlara imza atan Hu Guan üstleniyor.

    Sekiz Yüz, 25 Eylül'de ülkemizdeki izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top