Hesabım
    Dylan O'Brien'lı "Love and Monsters"dan Fragman!

    Love and Monsters'dan fragman paylaşıldı.

    Yıldız oyuncuları kadrosunda bulunduran Love and Monsters'tan yeni bir fragman paylaşıldı. Bir süredir merakla beklenen film, başrolüne Dylan O'Brien'ı ve Michael Rooker'ı yerleştiriyor. Filmin fragmanında tüm sevdiklerinden uzakta kalan Joel'in kıyamet sonrası ortaya çıkan canavarlarla olan mücadelesini izliyoruz.

    Love and Monsters'ın konusu ise şöyle: Canavar Kıyamet'inden 7 yıl sonra Joel Dawson insanlardan geriye ne kaldıysa diğerleriyle birlikte yaşam savaşı veriyordur. Dünyanın kontrolünü canavarların ele geçirmesinden beri Joel, yeraltı dünyasında yaşıyordur. Lisedeki kız arkadaşı Aimee ile şans eseri radyo frekansları sayesinde yeniden karşılaşır. Aimee'nin 80 mil ötede bir koloniyle birlikte yaşadığını öğrenir. Joel, Aimee'ye yeniden aşık olacaktır. Bu sırada tüm canavarlara rağmen Aimee'nin yanına gitmeye karar verir.

    Love and Monsters'da Joel karakterine Dylan O'Brien hayat veriyor. Sevdiği kız olan Aimee olarak ise Matrix 4'ün yeni yıldızı olması beklenen Jessica Henwick karşımıza çıkıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Michael Rooker, Ariana GreenblattEllen Holman gibi isimler bulunuyor. Filmin yönetmenliğini Michael Matthews üstleniyor. Matthews'u ilk uzun metraj filmi Five Fingers for Marseilles'den tanıyoruz.

    Love and Monsters'ın yapımcılığını Shawn Levy üstleniyor. Senaryosunda Matthew Robinson ve Brian Duffield'ın imzası bulunuyor. Filmin 16 Ekim'de sinemalarda gösterime girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top