Hesabım
    Marvel, Lady Gaga'nın Emma Frost Olarak MCU'ya Katılmasını İstiyor!

    Söylenti gerçekleşirse, Lady Gaga, X-Men karakterine hayat verecek

    Lady Gaga'nın yakında çıkacak bir Marvel Sinematik Evreni filminde, X-Men karakterlerinden birini oynayabileceği söylentileri yüksekten konuşulmaya başladı. Yeni bir habere göre, Marvel yöneticileri, popstar ve A Star is Born filminin yıldızı Lady Gaga'nın, Beyaz Kraliçe olarak da bilinen Emma Frost'u canlandırmasını istiyor.

    Daha önce Marvel oyuncu kadrosuyla ilgili duyuruları sıklıkla paylaşan ve bu paylaşımların birçoğu gerçeğe dönüşen, hayranların sevdiği dedikodu sitesi We Got This Covered, Marvel Studios'un, X-Men serisi Marvel Sinematik Evreni'ne katıldığında, Lady Gaga'ya çalışmaya istekli olduğunu iddia ediyor.

    X-Men serisi şu anda MCU filmlerinin temel çizelgesinden ayrı bir yerde duruyor ama Marvel, bir gün ünlü mutantları gruba dahil etmeyi ve evlerine geri döndürmeyi planladığını açıkladı. Orijinal çizgi romanlarda, telepatik güçle çalışan Buz Kraliçesi, bir kurtuluş yoluna girmeden ve sonunda grubun lideri haline gelmeden önce X-Men'in bir düşmanı olarak ortaya çıkıyor. 

    Karakter, daha önce 2011 yapımı X-Men: First Class filminde January Jones (Mad Men) tarafından canlandırılmıştı. Gerçek adı Stefani Germanotta olan Gaga, başarılı müzik kariyerinin yanı sıra film ve televizyondaki çalışmalarıyla da pek çok beğeni topladı. 2016'da American Horror Story: Hotel'deki rolüyle Altın Küre ödülü kazandı ve 2018 yapımı A Star is Born filmindeki performansı şarkıcıya En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazandırdı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Lady Gaga'lı "A Star is Born"da Müzik ve Romantizm İç İçe!
    • Grammy'den "A Star Is Born"a İki Ödül Birden!
    • Lady Gaga, Gucci Ailesini Anlatan Suç Filminde Rol Alacak!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top