Hesabım
    Noah Hawley, Star Trek'e En Başından Başlayacaklarını Söylüyor

    Star Trek hakkında yeni detaylar geldi!

    Star Trek serisinin dördüncü filmini hayata geçirme çabaları sürüyor. Ancak bu çabaların ne kadar hızlı olduğu tartışılır. Geçtiğimiz ay içerisinde yönetmen Noah Hawley, Star Trek hakkında kalpleri kıran açıklamalarda bulunmuştu. Sorun ise Star Trek 4 hakkında hiçbir şeyin belli olmamasıydı. Şimdi ise yönetmen yeni bir duyuru yaptı. Hawley, filmin iptal edildiğine dair olan dedikoduların yalan olduğunu söylüyor. Ancak projenin yavaş ilerlediğini ifade ediyor.

    Star Trek 4'ün konusu, oyuncu kadrosu, hangi zaman diliminde geçeceği, hatta adı bile belli değil. Serinin son filmi Star Trek: Beyond, 2016 yılında vizyona girmişti. Bu uzun bir süre anlamına geliyor. Geçen sürede yönetmen koltuğunda değişikliğe gidildi ve Justin Lin'in yerini son olarak Noah Hawley aldı. Ayrıca Quentin Tarantino'lu bir Star Trek olacağı söyleniyor. Ama Tarantino son zamanlarda bu konuda pek istekli değil ve projeyi devredeceğini söylüyordu.

    Noah Hawley, Star Trek 4 hakkında yeni açıklamalarda bulundu ve şu sözleri sarf etti: "Kirk'ü Picard'ı odağa almayacağız. Bu durum, Fargo'da olduğu gibi tamamen baştan almamızı sağlayacak.. İlk üç saat filmle alakası olmadığının farkına varırsınız. Sonrasında ödülü bulursunuz. İzleyiciyi sevdikleri şeyle ödüllendirilmiş oluruz." 

    Bu sırada son olarak Star Trek dünyasına ait olan Star Trek: Picard dizisi izleyicileriyle buluşmuştu. Yeni diziler için harekete geçildiği biliniyor. Strange New Worlds dizisi Mayıs ayı içerisinde duyurulmuştu. Enterprise dizisinin ilk zamanlarında geçeceği söyleniyor. Discovery dizisinin kadrosuyla yola devam edilecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top