Hesabım
    Fantastic Beasts 3 Prodüksiyonu Devam Ediyor!

    Eddie Redmayne, Fantastik Canavarlar'a kaldıkları yerden devam ettiklerini söylüyor.

    Eddie Redmayne'in başrolünde bulunduğu Fantastik Canavarlar serisi kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. Coronavirüs salgını nedeniyle çekimlerine ara verilen Fantastic Beasts 3'ün prodüksiyonuna yeniden başlandığı açıklandı. CinemaBlend'e konuşa Redmayne, iki hafta önce prodüksiyonun başladığını söyledi.

    Eddie Redmayne, CinemaBlend'e şu açıklamada bulundu: "Bu ilginç, çünkü çekimlere başladık. İki haftadır çekimlerdeyiz. Bu tamamen yeni bir süreç. Yeni normalimiz. Sık sık test yapılıyor, maskelerle uğraşıyoruz. Aslında maskelerin yaratıcılığı etkileyip etkilemediğini bazı açılardan merak ediyorum. Belki biraz cahilceydi, ama insanlar olarak birbirimizle etkileşmeye ihtiyacımız olduğunu düşündüm. Güven verici olan şey, bunun tamamen farklı bir süreç olması. Ama yine de herkes bu oyunun en tepesinde bulunuyor."

    Warner Bros filmleri yavaş yavaş prodüksiyonlarına devam ediyor gibi görünüyor. Fantastic Beasts 3'nin yanı sıra The Batman de çekimlere başlamıştı. Ancak bunun ardından Robert Pattinson'ın coronavirüse yakalandığını öğrenmiştik. Pattinson hastalığını yenip çekimlere geri dönmüştü.

    Fantastik Canavarlar serisi, Harry Potter evreninin bir parçası olarak yerini alıyor. Ama bu kez Amerika'ya gidiyor ve geçmişe dönüş yapıyoruz. Dumbledore'un, Grindelwald'ın, Newt Scamander'ın ve daha birçok önemli karakterin geçmişleriyle yüzleşiyoruz. İkinci Fantastik Canavarlar filmi olan Grindelwald'ın Suçları'nın konusu şöyleydi: Newt Scamander'ın da yardımıyla Amerika Birleşik Devletleri Sihir Kongresi (MACUSA) tarafından yakalanan karanlık büyücü Gellert Grindelwald kaçmayı başarmış ve kendine, gerçek niyetinden habersiz olan müritler toplamaya başlamıştır. Karanlık büyücünün sihir dünyasından ayrı olan tüm canlıların hepsine hükmedecek safkan büyücüler yetiştirme planı, dünya için büyük bir tehlike yaratmaktadır. Karanlık büyücünün planlarını bozmak isteyen profesör Albus Dumbledore, eski öğrencisi Newt Scamander'dan yardım ister. Önündeki tehlikenin farkında olmayan Newt, gerçek dostluklar ve aile bağları konusunda bile sevgisinin ve sadakatinin test edileceği bir yola girecektir. Sihirli ya da değil, tüm insanların kaderi ona bağlıdır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top