Hesabım
    George Clooney Başrollü "O Brother Where Art Thou" Ekibi 20. Yılları İçin Bir Araya Geliyor

    O Brother Where Art Thou? ekibi Nashville Film Festivali'nde buluşacak.

    Yıldız kadrolu "Nerdesin Be Birader?" filminin 20. yıl dönümü için oyuncular bir araya geliyor. Nashville Film Festivali, George Clooney, John TurturroTim Blake Nelson ve Chris Thomas King'i online olarak sinemaseverlerle buluşturacak. Ekip ile röportajlar yapılacak. Ayrıca Peermusic etkinliği olarak birçok müzisyen performans sergileyecek.

    George Clooney ve John Turturro henüz gençlik dönemlerinde Ethan ve Joel Coen'in filmlerinden biri olan O Brother Where Art Thou'da rol almış ve yıldızlarını iyice parlatmışlardı. Şimdi ise Variety'nin sponsorluğunda düzenlenen ve 1928 yılından beri katılımcılarıyla buluşan Nashville Film Festivali, O Brother Where Art Thou ekibini ağırlıyor. Röportaj etkinliğinin moderasyonunu da Variety'den Steven Gaydos üstlenecek.

    2000 yapımı olan ve 20. yılını kutlayan filmin konusu şöyleydi: Ulysses Everett McGill, bir cezaevinde hüküm giymiş olan ancak kısa zamanda buradan kaçmanın planlarını kuran azılı bir suçludur. Artık ne pahasına olursa olsun bu delikten çıkmaya kararlı olan McGill, iki mahkumu da kendine inandırarak onları, mahkum olmadan önce gömdüğünü söylediği 1.2 milyon dolarlık hazineyi bulmaya ikna eder. Prangaları ayaklarında, macera dolu bir yolculuğa atılan üç gözüpek adamı bu yolculukta bekleyen şeyler ise birbirinden tuhaf olacaktır. Peşlerinden gelen memur Cooley'den kaçarken sıradışı insanlarla tanışan üçlü, bambaşka olaylara tanık olacak.

    Nashville Film Festivali 200'den fazla film gösterimi yapacak ve etkinlik düzenleyecek. Festival 1 ile 7 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top