Hesabım
    Jamess Gunn, The Suicide Squad'ın Peacemaker'ına Spin-Off Yapacak

    James Gunn'ın Peacemaker için gelecek planları var!

    James Gunn'ın Warner Bros ile iş birliğine giderek çektiği The Suicide Squad ile ilgili yeni gelişmeler bulunuyor. Gunn, HBO Max ile anlaşma imzalayarak filmden bir karakterin dizisini çekme kararı aldı. Spin-off'u çekilecek olan karakter, John Cena'nın canlandırdığı Christopher Smith, yani Peacemaker'ı olacak.

    Peacemaker'ın geçmişi, HBO Max için dizi olacak. James Gunn, bu yeni projesi hakkında şu sözleri sarf etti: "Peacemaker son zamanlarda dünyanın yaşadığı sorunlarını bu süper kahraman, süper kötü ve dünyanın tanıdığı en büyük pisliğin gözünden ele almak için bir fırsat. The Suicide Squad'ı genişletmek ve bu karakteri DC film evreninden alıp özgürce bir diziye taşımak için heyecanlıyım. Tabii yeniden John Cena, Peter Safran ve Warner Bros'taki dostlarımla birlikte çalışacak olmak işin güzel taraflarından biri."

    Cena ise Peacemaker karakteriyle yoluna devam edecek olmasıyla ilgili şöyle konuştu: "Daha önce de söylediğim gibi muhteşem olacağını düşündüğüm The Suicide Squad'ın bir parçası olmak, James ile birlikte çalışmak benim için büyük bir onur ve çok önemli bir fırsat oldu. Onunla Peacemaker üzerine yeniden ekip olacağım için tarif edilemez bir heyecan içindeyim. Hayranların bunu görmesi için sabırsızlanıyorum."

    The Suicide Squad henüz gösterime girmedi ve bir süre daha filmi beklemede kalacağız. Peacemaker karakteri, çizgi romanlarda savaş karşıtı bir diplomat olarak karşımıza çıkıyor. Barışa o kadar bağlıdır ki düşüncelerini daha iyi gerçeğe taşıyabilmek için süper kahraman olma kararı alır. Ölümcül olmayan özel silahlar kullanır, ayrıca Pax Institute'un kurucusudur. Peacemaker'ın düşmanlarının çoğunluğu diktatörler ve savaş yanlılarıdır.

    James Gunn, Peacemaker dizisinin bölümlerini yazacak. Ayrıca birkaç bölümünü de yönetme ihtimali bulunuyor. Prodüksiyonuna önümüzdeki yılın ilk dönemlerinde başlanması planlanıyor. Gunn, Guardians of The Galaxy'den önce Peacemaker'ı çekmek istiyor. The Suicide Squad ise karşımıza 6 Ağustos 2021'de çıkacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top