Hesabım
    Zack Snyder, Ekim'de Justice League Çekimleri Yapacak

    Justice League için bazı sahneler çekilecek.

    Zack Snyder'ın yapacağı yeni Justice League kurgusu uzun süredir tartışma konusu olarak sinema gündemini kaplıyor. Snyder, yalnızca var olan film sahnelerini kendi istediği hikayeye göre yeniden kurgulayacağını söylemişti. Ancak ortaya çıkanlara göre yönetmen, oyuncularla birlikte Ekim ayı içerisinde ek çekimler yapacak.

    Geçtiğimiz yıl boyunca, Zack Snyder, Jason Momoa, Ben AffleckGal Gadot ve daha birçok isim Justice League: Snyder Cut'ın yapılması için kampanya çalışması yapmıştı. Bunun ardından Warner Bros sonunda ikna oldu ve yeniden kurgulanacak olan versiyonu HBO Max'te yayınlama kararı alındı. Ancak açıklanan kurgu ve CGI karakter tasarım bütçesi yaklaşık olarak 20 milyon doların üzerindeydi. Bu bütçenin çok fazla olduğu konuşuluyordu. Mini dizi şeklinde yayınlanacak olan Justice League: Snyder Cut'ın aslında tam olarak yeniden kurgulanmayacağı ortaya çıktı. Yeni duyuruya göre Ben Affleck Batman olarak, Henry Cavill Superman olarak bir kez daha DC'ye dahil olacak ve ek sahne çekimleri yapılacak.

    Yeniden çekimler Ekim ayı içerisinde yapılacak. Warner Bros'un Zack Snyder'ın gidişinin ardında yerine Joss Whedon'ın farklı bir tonla birlikte yönetmen koltuğuna geçtiği biliniyor. Whedon'lı Justice League'in konusu ise şöyleydi: Superman'in fedakarlıklarından ilham alan Batman'in insanlığa olan inancı toparlanmıştır. Yeni müttefiki Wonder Woman ile insanlığın kaderi için savaşmaya hazırlardır. Ancak karşılarına çıkan yeni tehditin büyüklüğü karşısında kendilerini süper güçlü bir takım toplamak için çok kısa bir süreleri kalmış bir halde bulurlar. Ancak bu süper kahraman ekibi dünyayı kurtarmak için yeterli olacak mıdır?

    Justice League: Snyder Cut, 2021 yılı içerisinde HBO Max'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top