Hesabım
    Aldis Hodge, Black Adam'da Hawkman Olabilir!

    Black Adam, Hawkman'ini bulmuş olabilir!

    Dwayne Johnson'ın yıldızı olacağı Black Adam ile ilgili yeni gelişmeler bulunuyor. Açıklananlara göre Noah Centineo'nun ardından filme yeni bir isim daha eklenebilir. Hollywood Reporter'ın haberine göre Invisible Man'in başarılı ismi Aldis Hodge'u Black Adam'da Hawkman olarak görebiliriz. Hodge ile görüşmeler devam ediyor.

    DC Evreni, hız kesmeden gelişmeye devam ediyor. Shazam ile yakalanan başarı, onun ikiz kardeşi Black Adam'ı sinematik evrene yerleştirerek sürdürülmeye çalışılacak gibi görünüyor. Söylediklerine göre Dwayne Johnson'ın Black Adam hayranlığı ve filminde karaktere hayat verme isteği yıllardır vardı. Şimdi ise hem yapımcı hem de yıldızı olduğu film hayata geçiriliyor. Eğer anlaşma sağlanırsa, Carter Hall yani Hawkman rolünde Aldis Hodge'u izleyeceğiz. Oyuncuyu Hidden Figures, Die Hard, Straight Outta Compton, Invisible Man gibi yapımlardan tanıyoruz.

    Hawkman karakteri, Smallville dizisinde Michael Shanks, The Flash ve Legends of Tomorrow dizilerinde ise Falk Hentschel tarafından canlandırılmıştı. Hawkman, bir Antik Mısır laneti nedeniyle her ölümünden sonra yeniden dirilme özelliğine sahiptir. Black Adam'da Hawkman'in yanı sıra The Atom Smasher karakterini kimin canlandıracağı da resmi olarak açıklanmıştı. All The Boys I Loved Before'un yıldızı Noah Centineo'yu, Atom Smasher olarak izleyeceğiz.

    Black Adam karakteri ilk olarak 1940'larda DC Comics'te iktidar tarafından bozulmuş bir kötü adam olarak ortaya çıktı, daha sonra 2000'lerin başında kurallara ve anlaşmalara saygısız bir anti-kahramana evrildi. Dwayne Johnson'ın aktardığı bilgilere göre de filmde Black Adam kötü adam olmayacak. Ancak diğer herkese meydan okuyan bir anti kahraman olacak.

    Black Adam'ın 22 Aralık 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top