Hesabım
    Yara Shahidi Peter-Pan'in Tinker Bell'i Olacak

    Yara Shahidi, live-action Peter Pan filmine katıldı.

    Bir süre önce yeni bir live-action Peter Pan filminin hayata geçirileceği resmi olarak duyurulmuştu. Filmde yıldız oyuncu Jude Law'ın Captain Hook olabileceği söyleniyordu. Şimdi ise oyuncu kadrosu ile ilgili resmi açıklamalardan biri yapıldı. Yara Shahidi'nin Tinker Bell olarak karşımıza çıkacağı kesinleşti.

    Alexander Molony'nin Peter Pan'a hayat vereceği Peter Pan & Wendy filminin oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Açıklamalara göre Grown-ish, Black-ish gibi yapımların başarılı ismi Yara Shahidi, Peter Pan & Wendy'nin Tinker Bell'i olarak karşımıza çıkacak. Peter Pan & Wendy, Disney tarafından live-action'a dönüştürülecek. Filmin senaryosunu Lowery ile birçok projede ortak çalışma yürüyen Toby Halbrooks kaleme alacak. Filmde Wendy'ye Ever Anderson hayat verecek. Peter Pan ise Alexander Molony olacak. Yönetmen koltuğunda ise i A Ghost StoryPete's DragonThe Old Man and The Gun gibi yapımlardan tanıdığımız David Lowery bulunacak.

    J.M. Barrie'nin yaratıcısı olduğu Peter Pan dünyasının Peter & Wendy kitabı, 1911 yılında ilk kez okuyucularıyla buluşmuştu. Hiçbir zaman büyümeyen kayıp çocuklar, Neverland isimli bir diyarda yaşamlarını sürdürüyorlardı. Peter Pan, Wendy Darling ile tanışır ve Peter, Wendy'yi erkek kardeşleri John ve Michael ile birlikte Neverland'e bir maceraya götürür. Peter'ın azılı düşmanı Captain Hook'tur. Peter Pan'in birçok kez filmi çekilmişti. 1991'de Steven Spielberg bir Peter Pan filmini hayata geçirdi. Başrollerinde Robin Williams ve Julia Roberts yer alıyordu. 2003'te ise Jeremy Sumpter ve Rachel Hurd-Wood'un yıldızı olduğu başka bir Peter Pan karşımıza çıktı. Son olarak Joe Wright, Hugh Jackman başrollü Pan filmini hayata geçirmişti.

    Peter Pan & Wendy'nin ne zaman çekileceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top