Hesabım
    James Cameron, Avatar 2 Çekimlerinin Bittiğini Söylüyor!

    Avatar 3 çekimlerinin bitiş tarihi ise çok yakın!

    James Cameron'ın dört yeni filmle devam ettireceği Avatar serisinin ikinci filmi hakkında yeni gelişmeler bulunuyor. Yönetmenin yaptığı açıklamaya göre Yeni Zelanda stüdyolarında yapılan Avatar 2 çekimleri sona erdi. Ayrıca Avatar 3'ün çekimlerinin bitmesi de yakın gibi görünüyor. 

    Coronavirüs salgını karantinası sırasında çekimleri durdurulan Avatar 2, yoluna Yeni Zelanda'da devam etti ve tüm çekimleri tamamladı. James Cameron film hakkında şu açıklamada bulundu: "Avatar 2'yi teslim ettiğimiz gün Avatar 3'ün finali üzerinde çalışmaya başladığımız gündü. Şu anda bulunduğumuz kısım Yeni Zelanda çekimlerini yaptığımız kısım. Geriye kalan live-action sahnelerini tamamlıyoruz. Yaklaşık olarak %10 kaldı. Avatar 2'yi %100 bitirdik ve Avatar 3'ü %95'ini tamamladık."

    Avatar'a dört yeni devam filmi geliyor. Ancak coronavirüs salgınının sinema sektörüne büyük etki etmesi nedeniyle serinin vizyon tarihi de birer yıl ileriye alındı. Çok uzun süreler boyunca yeni filmleri bekleyeceğiz gibi görünüyor. Bu sırada da çekimler devam ediyor. Salgının hızlı şekilde kontrol altına aldığı ülkelerden biri olduğu Yeni Zelanda, Hollywood film ekiplerini güvenli bir şekilde ülkeye davet etmişti. Bunun üzerine Avatar ekibi de Yeni Zelanda'ya taşınmıştı.

    Avatar 2'de orijinal filmden tanıdığımız Sam WorthingtonZoe SaldanaSigourney WeaverJoel David MooreDileep Rao, Giovanni Ribisi gibi isimler yeniden karşımıza çıkacak. Devam bölümlerinde Kate WinsletEdie Falco, Oona Chaplin, Vin Diesel ve Michelle Yeoh'un onlara katılması bekleniyor. Yeni açıklamalara göre Disney'in vizyon tarihi değişti. Bu takvime göre Avatar 2, 16 Aralık 2022 tarihinde; Avatar 3, 20 Aralık 2024 tarihinde; Avatar 4, 18 Aralık 2026 tarihinde ve Avatar 5, 22 Aralık 2028 tarihinde izleyicileriyle buluşacak. Avatar 2, Sully ailesini odağına alacak. Evlerini terk etmek zorunda kalan Jake ve Neytiri, Pandora'nın dışına çıkacak ve yeni yerler keşfedeceklerdir. Bu yeni yerler suyun altında büyük bir maceraya açılmalarına neden olacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top