Hesabım
    Josh Hutcherson, "Açlık Oyunları"nın Devam Etmesini İstiyor

    Josh Hutcherson, Hunger Games'in devam etmesi gereken yeri anlattı.

    Açlık Oyunları uyarlama serisi, dört filmden oluşuyordu. Şimdilerde ise henüz okuyucu karşısına çıkmayan yeni bir kitap Hunger Games'in geçmişine götürecek bir film olarak çekilecek. Ancak bunun dışında serinin yıldız oyuncusu Josh Hutcherson, Açlık Oyunları'nın devam etmesi gerektiğini düşünüyor. Devam filmi hakkında oyuncu düşüncelerini açıkladı.

    2012 yılında başlayan Açlık Oyunları serisi, distopik bir dünyada Katniss Everdeen'in hem kendini hem de sevdiklerini koruyabilmek için bir devrimin zorunlu öncüsü olmasını konu ediniyordu. Seri, ummadık bir şekilde bitmiş ve herhangi bir liderle iyi bir son olamayacağını göstermişti. Ardından serinin kötü kahramanı Başkan Snow'un gençliğini konu edinecek olan bir filmin çekileceği açıklandı. Bu prequel film The Ballad of Songbirds and Snakes adını alan kitaptan uyarlanacak. Ancak serinin yıldızlarından biri olan ve Jennifer Lawrence'ın partneri olan Josh Hutcherson, geleceği gösteren bir filmin de çekilmesi gerektiğini düşünüyor.

    Josh Hutcherson'ın gelecek olası bir film için düşünceleri ise şöyle: "Biraz The Hunger Games hakkında konuşuyorduk. Peeta ve Katniss daha yaşlılar, çocukları var ve film sona eriyor. Ama ya buradan hikayeyi 10 yıl sonrasına götürürsek ve yeni bir isyan çıkmış ya da çıkmak üzereyse neler olur? Hala mutlu bir şekilde yaşadıklarını ve dünyanın herkese eşit davrandığını umut ediyorum. Ama tarih tekerrür etmekle lanetlenmiş. Yani daha fazla huzursuzluk çıkacakmış gibi hissediyorum."

    Açlık Oyunları serisinin ileriye doğru devam edip etmeyeceği bilinmiyor. Ama geçmişe götüren The Ballad of Songbirds and Snakes için harekete geçildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top