Hesabım
    Tom Holland ve Russo Kardeşler İmzalı "Cherry" Apple'ın Oldu!

    Apple, Cherry filmi için büyük bir anlaşmaya imza attı.

    Avengers: Endgame'in yönetmenleri Joe ve Anthony Russo'nun hayata geçirdiği Cherry filminin hakları Apple'a devredildi. Tom Holland'ın yıldızı olduğu filmin ödül sezonuna hazır olduğu söyleniyor. Apple, Nico Walker'ın hikayesine imzasını attığı film için 40 milyon dolarlık bir anlaşmaya imzasını attı.

    Dram türündeki Cherry filmi, Tom Holland'ın oyunculuk kariyerinde yeni bir aşamaya geçtiğini kanıtlıyor. Oyuncu, The Devil All The Time'daki başarısının ardından Russo Kardeşler'in çektiği dram filmi Cherry ile birlikte karşımıza çıkacak. Cherry, Apple TV+'taki yerini yakın zamanda alacak. Apple bunun için 40 milyon dolarlık bir anlaşma imzalayarak diğer stüdyoların katıldığı bir savaştan sağ çıktı. Apple, Cherry için ödül sezonu kampanyası başlatmayı planlıyor.

    Cherry, Irak’tan dönen eski bir ordu doktorunun yaşadığı travma sonrası stres bozukluğunu konu ediyor. Amerikan ordusunda doktor olarak çalışan bir adam, sevdiği kadını ardında bırakarak Irak’a göreve gider. Yaşadıkları onda travma sonrası stres bozukluğu yaratınca, genç adamın hayatı hızlı bir düşüşe geçer. Irak’tan dönüp mesleğini bırakan adam, gittikçe daha da dibe batar. Uyuşturucu batağına saplanan adam, epeyce borca girince kurtuluşunu bir bankayı soymakta bulur.

    Filmde Tom Holland'ın yanı sıra Kelli BerglundThomas LennonJack ReynorMichael GandolfiniJeff Wahlberg gibi isimler bulunuyor. Henüz Cherry'nin izleyicileriyle buluşacağı tarih belli değil. Ancak 2021 yılı içerisinde olması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top