Hesabım
    David Fincher İmzalı "Mank"ten Özel Görseller Paylaşıldı

    Mank'ten yeni görseller geldi.

    Usta yönetmen David Fincher'ın imzasını attığı biyografi türündeki Mank'ten yeni görseller paylaşıldı. Ayrıca filmde Herman J. Mankiewicz'e hayat veren Gary Oldman, Empire Magazine'e özel bir röportaj verdi. Oldman, röportajında filmden ve David Fincher'ın çalışmasından ipuçları verdi.

    Dracula, Sid and Nancy, Tinker Tailor Soldier Spy gibi yapımların unutulmaz oyuncusu, Darkest Hour ile Oscar ödülüne layık görülen usta ismi Gary Oldman, Empire Magazine'e Mank ile ilgili verdiği röportajda şu sözleri sarf etti: "En son ne zaman bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum. Her zaman her şeye sahibimdir. Ama bu kez 'Bu nasıl olacak bilmiyorum' diyordum. Mank ile hiç ortak noktamız yok. Tom Burke'ün Welles ile benzerliği var ve Amanda Seyfried bir bakıma Marion Davies'e benziyor. Charles Dance'in bu soluk makyajı var. William Randolph, Hearst'e benziyor. Ama benim demir atabileceğim hiçbir şey yoktu. Ama başladıktan sonra Dave'in haklı olduğunu düşündüm. Hile yok, hiçbir şey yok. Sadece elimizde olanlara sarıldım."

    David Fincher'ın babası Jack Fincher'ın kaleminden çıkan bir senaryoya sahip olan Mank, Mankiewicz'in alkol batağına saplandığı ve geçirdiği trafik kazasının ardından bacağından yaralanarak kötü zamanlar geçirdiği esnada yazdığı yüzlerce senaryodan biri olan Citizen Kane'nin hayata geçiş hikayesini izleyici ile buluşturacak. Ancak işin içinde David Fincher olunca, eminiz ki film sadece bir biyografiden ibaret olmayacak.

    Mank, Ekim ayı içerisinde Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top