Hesabım
    Joey King, Distopik Roman "Uglies" Uyarlamasında Başrol Olacak

    Joey King, yeni bir Netflix filmin başrol olacak.

    The Kissing Booth serisiyle birlikte bir yıldıza dönüşen Joey King, Netflix ile yeni bir anlaşmaya imza attı. Açıklamalara göre bir distopik temalı kitap uyarlaması olması planlanan filmin adı Uglies olacak. Scott Westerfeld'ın yazarı olduğu Uglies, herkesin fiziksel farklılıklarının yok edildiği bir dünyada geçecek.

    Uglies kitap serisi ilk olarak 2005 yılında okuyucularıyla buluşmaya başlamıştı. Kitaplarda 16 yaşına gelene kadar herkes çirkin kabul ediliyordur. 16 yaşından sonra ise herkese güzel olmaları için aynı estetikler uygulanıyor ve tüm fiziksel farklılıklar ortadan kaldırılıyordur. Arkadaşları Shay ve David, Tally'den önce estetik olmuşlardır ve genç kıza estetiğin ne kadar kötü olduğunu gösterirler. Tally Youngblood, gördüklerinden sonra bulundukları toplumun bu geleneğine karşı çıkmaya kararlıdır.

    Söylenenlere göre Joey King, uzun süredir Uglies kitap serisinin büyük bir hayranı ve bu role kendini yakın hissediyordu. Netflix yazar Scott Westerfeld'in kitap haklarını devraldı ve filme dönüştürme konusunda harekete geçti. Grey's Anatomy'den tanıdığımız Krista Vernoff, Uglies kitaplarını uyarlayarak senaryolaştıracak. Joey King ve Scott Westerfeld, filmin yürütücü yapımcıları olarak görev alacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top