Hesabım
    Korku Filmi Possessor'ın Yönetmeni Brandon Cronenberg Filmi Anlattı

    Possessor'dan yeni ayrıntılar paylaşıldı.

    Andrea Riseborough'un yıldızı olduğu korku türündeki bilim kurgu filmi Possessor Uncut'tan yeni bir görsel paylaşıldı. Christopher Abbott'u gördüğümüz görselin yanı sıra yönetmen Brandon Cronenberg, Empire Magazine'e konuşarak Possessor Uncut hakkında bilgi verdi.

    Brandon Cronenberg, The Fly, Videodrome gibi yapımların başarılı ismi David Cronenberg'ün oğlu olarak tanınıyor. Yönetmen Brandon Cronenberg, babası David Cronenberg'den aldığı ilhamı şu sözlerle anlattı: "Bir açıdan bakarsak kelimenin tam anlamıyla babam beni yarattı. Onunla iyi bir ilişkim var. Ama bunun anlamı oturup durmadan body horror konuştuğumuz değil. Dışarıdan bakan insanlar her zaman karşılaştırma yapıyorlar. Ama filmlerin aslında benim takıntılarımın birer yansıması."

    Possessor'ın konusu ise şöyle: Tasya Vos, diğer insanların bedenlerinde yaşamak için beyin implant teknolojisini kullanan ve onları şirketin yararına suikast yapmaya iten bir ajandır. Tasya’nın bu süreçte yaşadıkları, onda dramatik bir değişime neden olur. Anılarını ve dürtülerini bastırmak için mücadele etmek zorunda kalan Tasya, zihinsel gerginliği arttıkça kontrolü kaybetmeye başlar. Çok geçmeden Tasya, kendi kimliğini yok etmekle tehdit eden bir adamın zihninde sıkışıp kalır.

    Antiviral filmiyle tanınan Brandon Cronenberg'ün yönetmen koltuğuna oturduğu Possessor'un oyuncu kadrosunda Birdman, Oblivion, WE, Mandy gibi yapımlarla tanınan Andrea Riseborough ve Christopher Abbott'un yanı sıra The Hateful Eight'in yıldızlarından Jennifer Jason Leigh; Lord of The Rings ve Game of Thrones'un yıldızı Sean BeanTuppence Middleton gibi isimler bulunuyor.

    Possessor'un Amerika ve Kanada'da 9 Ekim tarihinde izleyici karşısına çıkması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top