Hesabım
    Rıza Festivalleri Geziyor!

    Tayfun Pirselimoğlu'nun yeni sinema filmi Rıza dünya festivallerinde...

    Tayfun Pirselimoğlu

    Berlin Uluslararası Film Festivali'ndeki gösterimlerinde birçok festivalden davet alan film, Nisan ayında 9. Buenos Aires International Independent Film Festivali (BAFICI), Haziran ayında 54. Sydney Film Festivali'nde, Temmuz ayında ise New Zealand International Film Festivali'nde (Auckland ve Wellington) seyirciyle buluştu.

    Edinburgh Uluslararası Film Festivali'nden davet alan tek Türk filmi olan Rıza, 22 ve 23 Ağustos'ta İskoç seyircisiyle buluşuyor.

    16 - 24 Ekim'de 28.si yapılacak olan Valencia Film Festivali'nin yarışmalı bölümüne kabul edilen film, ayrıca Montreal World Film Festivali, Kopenhag Uluslararası Film Festivali, Haifa Uluslararası Film Festivali, Pusan Uluslararası Film Festivali, Ghent Uluslararası Film Festivali, Montpellier Uluslararası Film Festivali, Varşova Uluslararası Film Festivali ve Osaka European Film Festivali'ne katılacak.

    26 Ekim 2007 tarihinde 35 Milim Filmcilik tarafından gösterime sokulacak olan filmin ayrıca 44. Altın Portakal Film Festivali ve 3. Eurasia Film Festivalleri'ne de katılması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top