Hesabım
    The Godfather'ın Kamera Arkasını Anlatacak Filmin Kadrosu Şekilleniyor

    Oscar Isaac ve Jake Gyllenhaal, filmin başrollerini paylaşacak

    Barry Levinson, "Francis And The Godfather"ı yönetecek. 1972 klasiği The Godfather'ın yapımının arka planına odaklanacak olan dramada Francis Ford Coppola rolünde Oscar Isaac ve Robert Evans rolünde Jake Gyllenhaal yer alıyor. Film, Andrew Farotte'nin Levinson tarafından yeniden geliştirilen Black List senaryosuna dayanıyor. Echo Lake Entertainment’tan Mike Marcus, Doug Mankoff ve Andrew Spaulding, Baltimore Pictures’tan Kevin Turen, Jon Levin ve Jason Sosnoff'la birlikte yapımcılığı üstleniyor.

    Endeavor Content, FilmNation'la birlikte dünya çapındaki hakları satın alacak. The Godfather, en büyük Amerikan filmlerinden biri ve 70'lerin auteur döneminin sembolü olarak kabul ediliyor. Coppola o sırada 31 yaşındaydı ve Evans'ı New York'ta pahalı bir şekilde film çekmesine izin vermeye ikna etmeye kararlıydı. Elbette elinde Mario Puzo'nun yazdığı harika bir roman vardı. Diğer tartışmalar arasında, yıllardır hit bir filmde yer almayan Marlon Brando'ya, mafya ailesinin reisi Don Corleone'yi oynatmak ve bununla adeta kumar oynamak vardı. Coppola, Pacino ve De Niro gibi pek tanınmayan oyuncular konusunda da ısrarcıydı.

    Levinson, "Prodüksiyon çılgınlığı ve tüm olumsuzluklara rağmen klasik bir film oldu" dedi. Bakalım, Pacino, Brando, Caan, Duvall ve Shire gibi yıldızlara kim hayat verecek. Sinema temalı ve bir filmin kamera arkasını anlatan filmler son dönem artış gösteriyor. Ben Affleck, Chinatown'un yapımıyla ilgili bir filmde benzer bir hikayeyi yönetiyor. David Fincher ise Citizen Kane'in benzer yapım sürecini anlatan Mank filmini Netflix için bitirdi ve geri sayıma başladı. The Godfather'ın kamera arkasını anlatan bir de dizi çekiliyor. "The Offer" adlı dizi 10 bölümden oluşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top