Hesabım
    Netflix, Enola Holmes'a Sherlock Holmes Spin-Off'u Çekmeyi Düşünüyor

    Henry Cavill'lı Sherlock Holmes filmi gelebilir!

    Millie Bobby Brown'ın yıldızı olduğu Enola Holmes, Netflix'te gösterime girdiği günden beri konuşuluyor. Bu konuşmaların en büyük nedenlerinden biri de Henry Cavill'ın Sherlock Holmes karakteri ile karşımıza çıkması. Yeni dedikodulara göre Netflix, izleyicilerin sözlerine kulak verme kararı verdi ve Henry Cavill'lı bir spin-off filminin çekilip çekilmeyeceği tartışmaya açıldı.

    Yönetmen Harry Bradbeer'ın Netflix ile devam filmi üzerine görüşmeler yaptığı söyleniyor. Ancak başka bir ihtimalle birlikte Netflix, Sherlock Holmes spin-off'u düşünüyor olabilir. Justice League: Snyder Cut'ın yeni sahne çekimlerinde yer almak istemeyen Henry Cavill, şimdilerde The Witcher'ın ikinci sezonuyla meşgul. Sherlock spin-off'u haberi de Extraction, Stranger Things gibi konularda doğru olduğu sonradan ortaya çıkan bilgiler aktaran kaynaklardan geliyor. Ancak hem devam filmi konusu, hem de spin-off konusu henüz resmiyete kavuşmuş durumda değil.

    Enola Holmes'un konusu ise şöyle: Enola'nın annesi kaybolur. Bu durumda Enola onu yok sayan ağabeyleri Sherlock ile Mycroft'tan yardım ister. Sherlock ve Mycroft bu olayı çözerken Enola'yı uzaktaki yatılı bir okula gönderme kararı alırlar. Ancak Enola oradan kaçacaktır. İlk gideceği yer de Sherlock Holmes ile birlikte çeşitli vakalarda çalışan dedektif Lestrade olacaktır. Olaya dahil olmak isteyen Enola, Sherlock ile tam bir saklambaç oynamaya kalkışacaktır. Serinin her bir devam kitabında Enola Holmes yeni bir ortadan kaybolma vakası üzerinde çalışmalarını sürdürür ve Sherlock'un izinden gider...  Film, Netflix üzerinden izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top