Hesabım
    Psikolojik Gerilim "Spell"den Fragman!

    Paramount Pictures, Spell'den fragman paylaştı.

    Ekim ayının korku filmleri için bir şölen yarattığını biliyoruz. Bu şölene Spell filmi de ortak olacak gibi görünüyor. Psikolojik gerilim türündeki Spell'den bir fragman paylaşıldı. Mark Tonderai yönetmenliğindeki filmin fragmanında büyüyle içli dışlı bir kasabaya gidiyor ve herkesi kontrol eden yaşlı bir kadının yaptıklarına tanıklık ediyoruz.

    Kick Ass, Power, Sorry To Bother You, American Skin gibi yapımlarla tanınan başarılı oyuncu Omari Hardwick'in yıldızı olduğu Spell'in hikayesi ise şöyle: Spell, uçak kazasından kurtulan bir adamın yaşamına odaklanıyor. Bir adam, Appalachia’da kırsal bir bölgede korkunç bir uçak kazası geçirir. Adam, kazadan sağ çıkmayı başarır. Kazanın yakınlarında oturan yaşlı bir çift, adamı iyileştirmek için yanlarına alır. Çift, eski usul ilaçlarla adamı sağlığına kavuşturmaya çalışır. Adam kendisine geldiğinde ise yaşadığı olaylar, yaşlı çiftten şüphelenmesine neden olur.

    Spell'de Omari Hardwick'e Loretta Devine ve Andre Jacobs eşlik ediyor. Cadılar Bayramı zamanının merakla beklenen korkularından biri olan Spell'in senaryosunu Kurt Wimmer kaleme aldı. Filmin 30 Ekim tarihinde dijital platformlarda ve VOD olarak izleyicileriyle buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top