Hesabım
    Jamie Foxx, Electro Karakteriyle Spider-Man 3'te Yer Alacak!

    Electro bir kez daha Spider-Man'in karşısına çıkacak.

    Sony, eski kötü kahramanları kurduğu Marvel evrenine yeniden taşımak için uğraş veriyor. Tom Holland'lı Spider-Man serisini çekilecek olan üçüncü filmin ardından tamamen Disney'in elinden alan Sony, Electro'yu geri getirmek istiyor. The Hollywood Reporter'ın haberine göre bunun için yıldız oyuncu Jamie Foxx ile görüşmeler yapılıyor.

    Jon Watts'ın bir kez daha yönetmen koltuğuna oturacağı Tom Holland'lı Spider-Man 3 hakkında yeni gelişmeler bulunuyor. Sony 2012 yılında çekmeye başladığı ve yalnızca iki filmden oluşan The Amazing Spider-Man'deki bir kötü kahramanı, yeni film için kullanmak istiyor. Electro karakterini canlandıran Jamie Foxx ile şimdilerde görüşmeler yapılıyor. Ayrıca Sony'nin planları arasında kurduğu Sony/Marvel evrenindeki filmlerin karakterlerinin bir araya geleceği projeler bulunuyor.

    Jamie Foxx'un Andrew Garfield'lı The Amazing Spider-Man 2'deki karakteri Electro'nun gerçek adı Max Dillon'dı. Ancak karakter çizgi romanlardan daha farklı inşa edilmişti. Filmde Max Dillon, komplekslere sahip bir adam olarak tasvir edilmiş ve pasif agresif olarak topluma karşı duyduğu öfke problemleri nedeniyle Electro'ya dönüşmüştü. Çizgi romanlarda ise karakter Sinister Twelve'in önemli bir üyesidir.

    Henüz Spider-Man 3 prodüksiyonuna başlanmadı. Yalnızca hakkında birkaç ipucu verildi. Yönetmen Jon Watts, ilhamını bu kez Seinfeld dizisinin Serenity bölümünden alacak ve birçok referansa yer verecek. Filmin oyuncu kadrosunda Tom Holland'ın yanında Zendaya yer almaya devam edecek. Filmin 16 Temmuz 2021'de vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak coronavirüs buna engel oldu ve 5 Kasım tarihine ertelenme kararı verildi. Sonunda ise 2021'in Aralık ayı içerisinde vizyona gireceği kesinleştirildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top