Hesabım
    Hulu Orijinali "Bad Hair"den Yeni Fragman!

    Justin Simien imzalı korku filmi Bad Hair'den yeni fragman paylaşıldı.

    Hulu, Cadılar Bayramı'nda yeni korku filmleriyle karşımıza çıkan platformlardan biri olmaya hazırlanıyor. Hulu orijinal filmi Bad Hair'den yeni bir fragman paylaşıldı. 'Korku hicvi' olarak tanımlanan Bad Hair'in fragmanında, patronunun isteği üzerine saçlarını değiştiren bir kadın yeni saçı yüzünden kendini mitlere dayanan büyülü bir olayın içinde bulmasını izliyoruz.

    Dear White People'dan tanıdığımız Justin Simien'in yönetmenliğini üstlendiği Bad Hair'in konusu ise şöyle: Los Angeles’da yaşayan genç bir kadın, VJ olmanın hayalini kurar. Ancak ona bu işte başarılı olabilmesi için doğru saç, doğru yüz veya doğru ten rengine sahip olması gerektiği söylenir. Ne olursa olsun hayalini gerçekleştirmeye kararlı olan kadın, saçlarına özel bir örgü yaptırır. Ancak yeni saçının kendine özgü bir zihne sahip olabileceğini fark ettiğinde kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

    Korku türündeki Bad Hair filminin oyuncu kadrosunda Elle LorraineVanessa WilliamsLena Waithe, Laverne Cox, Jay PharoahKelly RowlandBlair UnderwoodJames Van Der Beek ve Usher Raymond yer alıyor. Simien'le birlikte, Julia Lebedev, Angel Lopez ve Eddie Vaisman filmin yapımcılığını üstleniyor. Yürütücü yapımcılar arasında ise Leonid Lebedev, Oren Moverman ve Alex G. Scott bulunuyor.

    1989 yılının Amerika'sına gittiğimiz Bad Hair 23 Ekim'de Hulu'daki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top