Hesabım
    "Jingle Jangle: A Christmas Journey"den Fragman Geldi!

    Bu noelde, Şakrak Jangle'ın Noel Serüveni'ni izleyeceğiz!

    Netflix'in noel dönemine özel hayata geçirdiği orijinal film "Şakrak Jangle'ın Noel Serüveni"nden fragman paylaşıldı. Usta oyuncu Forest Whitaker'ın başrolüne yerleştiği ve bir oyuncakçıya hayat verdiği Jingle Jangle: A Christmas Journey'nin fragmanında büyülü bir dünyaya doğru yolculuk yapıyoruz.

    Daha önce de yine bir Noel filmi olan Almost Christmas'ın yönetmen koltuğuna oturan David E. Talbert'in yönetmenliğini üstlendiği Şakrak Jangle'ın Noel Serüveni'nin konusu şöyle: Jingle Jangle, eksantrik bir oyuncakçı ve onun torununun hayatına odaklanıyor. Tuhaf bir adam olan Jeronicus Jangle, macera düşkünü torunu ile birlikte, hayatlarının bambaşka bir hal almasına neden olacak büyülü bir icada imza atar.

    David E. Talbert, Şakrak Jangle'ın Noel Serüveni'ni hem yazdı, hem de yönetti. Filmde oyuncakçı Jeronicus Jangle'ın emeğini çalan hırsızı Keegan Michael Key canlandırıyor. Whitaker ve Key'e filmde Anika Noni Rose, Hugh Bonneville, Phylicia Rashad gibi isimler eşlik ediyor. Şakrak Jangle'ın müziklerine John Legend imzasını atıyor. Yapımcılığını ise Philip Lawrence üstleniyor.

    Yönetmen David E. Talbert, film hakkında şu sözleri sarf etti: "Siyahi bir küçük oğlan çoğununu babası ve siyahi bir kız çocuğunun amcası olarak sihir ve mucize gibi evrensel olan şeyleri göstermek benim için çok önemli. Çünkü eğer görmezsek, nasıl öyle olabileceğimizi bilebiliriz?"

    Jingle Jangle: A Christmas Journey, 13 Kasım'da Netflix'teki izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top