Hesabım
    "Dazed and Confused" Ekibi, Bağış Kampanyası İçin Bir Araya Gelecek!

    Dazed and Confused ekibi senaryo okuması yapacak.

    Başarılı yönetmen Richard Linklater'ın imzasını attığı gençlik filmi Dazed and Confused, yıllar sonra yeniden gündeme geliyor. Filmin Ben AffleckMatthew McConaughey gibi yıldız oyunculardan oluşan ekibi, bir bağış kampanyası için senaryo okuması yapmak üzere bir araya gelecek. Okumanın ardından da oyuncularla bir söyleşi gerçekleştirilecek.

    March for Science ve the Voto Latino Foundation için düzenlenen bağış kampanyasının konuğu Dazed and Confused ekibi olacak. Kampanyanın amacı özellikle yaklaşan seçimlerdeki oy kullanma oranını artırmak olacak. 11 Ekim, Amerika saatiyle 19.30'da film ekibi senaryo okuması yapacak. Ekipte Ben Affleck, Parker Posey, Adam Goldberg, Anthony Rapp, Wiley Wiggins, Matthew McConaughey. Patton Oswalt yer alacak. 1993 yapımı filmin senaryo okumasının ardından soru cevap etkinliği gerçekleştirilecek.

    Amerika'nın en geri kafalı ve tutucu eyaletlerinden biri olan Texas’ta ufak bir kasabada geçen Dazed and Confused'da, Robert E. Lee Lisesi’nin çılgın öğrencilerinin delişmen ve eğlenceli hayatlarına bir göz atıyoruz. Günümüzün bir hayli meşhur oyuncularının daha çıtır halleriyle beyazperde'de cirit attığı "Genç ve Heyecanlı" filminde, gelecek sene son sınıf olacak gençler okulun son gününü vur patlasın çal oynasın formatında kutlamak istemektedirler. Bu nedenle çılgın bir parti yapmaya karar veren ergen liselilerin evde yaptıkları hesap çarşıya uymayacaktır. Zira, partinin yapılmasının planlandığı evin sahipleri tarafından durum fark edilince partiyi çarşıya, yani açık alana taşımayı kararlaştırırlar. Bir süre sonra işler kontrolden çıkacak ve kural tanımaz hippi gençler ortalığı karıştıracaklardır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top