Hesabım
    Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Bugün Neler Var? (6 Ekim)

    57. Altın Portakal Film Festivali devam ediyor!

    Bu yıl 57. kez düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali hız kesmeden etkinliklerine ve film gösterimlerine devam ediyor. 3 Ekim'de sinemaseverlerin karşısına çıkmaya başlayan festival bugün 4. gününe adımını attı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla 57. kez düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin 6 Ekim programı ise şöyle:

    • Kumbara Film Gösterimi - Yıldızların Altında 1 - 19.20
    • Gölgeler İçinde Film Gösterimi - Yıldızların Altında 1 - 22.00
    • Maddenin Halleri Belgesel Film Gösterimi - AKM, Amfi Tiyatro Yıldızların Altında 3
    • Miss Holocost Survivor Belgesel Film Gösterimi -  AKM, Amfi Tiyatro Yıldızların Altında 3
    • 200 Metre Uluslararası Film Gösterimi - Yıldızların Altında 2
    • Alelade Bir Yuva Uluslararası Film Gösterimi - Yıldızların Altında 2

    Antalya Film Festivali'nin bu yılki etkinlikleri ve film gösterimleri açık havada düzenleniyor. Bunun yanı sıra Sinema Okulu kapsamında 250 öğrencinin online olarak ders alması sağlanıyor. Antalya Film Forum ise 7 Ekim Çarşamba tarihinde sona erecek ve yapım aşamasındaki filmlere destek sağlayacak. Festival, 10 Ekim tarihinde düzenlenecek olan bir kapanış ve ödül töreniyle birlikte sona erecek.

    Bu yıl Ercan Kesal, Antalya Film Festivali'nin jüri üyelerine başkanlık yapıyor. Ana yarışma jüri üyeleri arasında Gülse BirselTaner BirselKıvanç Sezer ve Zeynep Oral bulunuyor. Festival kapsamında toplamda 860 bin TL değerinde ulusal ve uluslararası ödül, sahiplerini bulacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top