Hesabım
    Ryan Reynolds'ın Yıldızı Olduğu "Free Guy"dan Fragman Geldi!

    Gerçek Kahraman'dan fragman!

    Deadpool filmlerinin yıldız oyuncusu Ryan Reynolds, kariyerine aksiyon filmleriyle devam ediyor. Reynolds'ın başrolünde yer aldığı "Gerçek Kahraman"dan bir fragman paylaşıldı. Bu kez oyuncunun tamamen Deadpool karşıtı bir karaktere hayat verdiğini görüyoruz. Reynolds, şiddetin hakim olduğu oyun dünyasının içerisinde saf bir polis memuru olarak yaşıyor. Fragmanda memurun, gerçek dünyaya ait bir kadına aşık olduğunu görüyoruz.

    Free Guy'ın konusu ise şöyle: Gerçek Kahraman, açık dünya oıyunu olan Free City'de bir arka plan karakteri olduğunu keşfeden bir banka memurunun sıradışı hikayesini konu ediyor. Bilmediği bir dünyanın içinde bulunan genç adam, hayatta kalabilmek için neler yapabileceğini öğrenmek zorundadır. Gerçek Kahraman'ın oyuncu kadrosunda Deadpool filmlerinin yıldızı olan ve 6 Underground ile gündemdeki yerini koruyan Ryan Reynolds; Thor: Ragnarok, What We Do In The Shadows, Boy, Hunt For The Wilderpeople, Jojo Rabbit gibi yapımlardan tanınan başarılı yönetmen ve oyuncu Taika Waititi; son olarak Killing Eve ile Emmy ödülüne layık görülen The Last Duel'da Matt Damon ile Ben Affleck'e eşlik edecek olan Jodie Comer; Stranger Things'in yıldızı Joe Keery gibi isimler yer alıyor.

    Free Guy'da Jodie Comer'ı Reynolds'ın aşık olduğu gamer olarak izliyoruz. Taika Waititi ise oyun şirketinin üyelerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Free Guy'ın 3 Temmuz'da izleyicileriyle buluşması planlanıyordu. Ancak coronavirüs salgını buna engel oldu. Şimdi ise filmin 11 Aralık'ta vizyondaki yerini alması bekleniyor.

    Shawn Levy'nin yönetmenliğini üstlendiği Free Guy, tüm dünyadaki izleyicileriyle birlikte 11 Aralık'ta ülkemizdeki sinemalarda yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top