Hesabım
    Yıldız Kadrolu "The 355"tan Fragman Geldi!

    The 355 ekibi bir araya geldi!

    Ajan filmi The 355, son yılların en çok beklenen ancak hakkında hiçbir haber alınamayan yapımlarından biriydi. Şimdi ise kadrosundaki değişikliklere ve talihsizliklere rağmen The 355, bir poster ve fragman ile karşımıza çıkıyor. Filmde Marion Cotillard'ın ayrılışının ardından kadroya katılan Diane Kruger ile Jessica Chastain, Lupita Nyong'OPenelope Cruz ve uzun süre ortalarda görünmeyen Bingbing Fan bulunuyor.

    Çok uluslu bir ajan filmi olarak sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan The 355'tan yeni bir poster ve fragman paylaşıldı. Kadın ajanlardan oluşan bir ekip kurularak, tüm dünyayı büyük bir kaosa sürükleyecek bir silahın bulunup ortadan kaldırılması istenecektir. Yıldız oyuncu Jessica Chastain, aynı zamanda filmin hikayesinin çıkış noktasını yazan isim oluyor. Chastain, Deadline'a verdiği bir röportajda The Help'te rol aldığı zamandan beri kadınlardan oluşan bir ekiple birlikte bir ajan filmini hayata geçirmek istediğini belirtti. 355'in adı, Amerikan Devrimi'nin gerçekleştiği zamana dayanıyor. 355 numarası, CIA'deki kadın ajanlar için bir çeşit argo kelime olarak görülüyor.

    Başrolünde X-Men: Dark Phoenix, The Disappearance of Eleanor Rigby, Crimson Peak, Most Violant Year, Zero Dark Thirty, The Tree of Life, Molly's Game gibi yapımların yıldızı Jessica Chastain; Berselona Barselona, Vanilla Sky, Volver, Doğu Ekspresinde Cinayet, Loving Pablo gibi yapımların başarılı ismi Penelope Cruz; Fatih Akın imzalı In The Fade ile Cannes'da ödüle layık görülen Diane Kruger; Jordan Peele'nin Us filmindeki performansıyla beğenileri toplayan Lupita Nyong'o; X-Men: Geçmiş Günler Gelecek'in yıldızı Fan Bingbing'in yer aldığı ajan filmi "355"ın yönetmenliğini son X-Men filmi Dark Phoenix'i çeken Simon Kinberg üstleniyor.

    The 355'ın 15 Ocak 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top