Hesabım
    Robert Downey Jr., Sherlock Holmes Evreni Oluşturmak İstiyor

    Robert Downey Jr.'ın Sherlock hakkında farklı düşünceleri var.

    Arthur Conan Doyle'un Sherlock Holmes'ün maceralarını anlattığı eserleri birçok kez diziye ve filme dönüştürüldü. Bu uyarlamalar arasında Robert Downey Jr.'ın Sherlock Holmes'ü fazlasıyla beğenilenlerden biri oldu. Downey Jr.'lı Sherlock Holmes 3 yoldayken oyuncu, karakterle ilgili düşüncelerini ve gelecekte yapılmasını umduğu şeyleri anlattı. Oyuncu, özellikle spin-off filmlerinin çekilmesini istediğini belirtti.

    Avengers: Endgame filmiyle birlikte Marvel Sinematik Evreni'nden ayrılan başarılı oyuncu Robert Downey Jr. kariyerine farklı film projeleriyle devam ediyor. Oyuncu, Sherlock Holmes dünyasının da bir sinematik evrene dönüştürülmesi gerektiğini düşünüyor. Bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu noktada gerçekten hiçbir yerde bir gizem evreninin yaratılmadığını düşünüyoruz ve bence Conan Doyle bugünlerde bu konunun ustası. Bana göre çeşitliliğin değerli taraflarını alıp spin-off yapamadığımız sürece neden üçüncü filmi çekiyoruz? Marvel'da 10 yıllık deneyimle birlikte evreni inşa etmelerini izlemenin, tüm fırsatları görmenin paha biçilemez olduğunu düşünüyorum. Bu tıpkı ustalık dersi gibiydi. Gerçekten ne yaptıklarını biliyorlardı ve bu çalışkan insanlar gelişmelerini sağlayan tek bir vizyona kilitlenerek ilerlediler. Ama bizler taklitçi değiliz. Başka bir yerde yapılmış şeyleri birebir almak istemiyoruz. Ama bu modelin hiç olmadığı kadar boyutlu hale geldiğini düşünüyorum."

    Sherlock Holmes 3 çekimlerine henüz başlanıp başlanmadığı bilinmiyor. Jude Law ve Robert Downey Jr. bir kez daha bir araya gelecek. Bu sırada Sherlock Holmes dünyasına ait olan Enola Holmes filmi hayata geçirildi. Netflix, Sherlock'u canlandıran Henry Cavill için bir spin-off projesi hayali kuruyor. Ancak hiçbir kesinliği bulunmuyor. Downey Jr.'ın yıldızı olacağı Sherlock Holmes 3'ün yönetmenliğini Dexter Fletcher üstlenecek. Filmin 2021'in Aralık ayında vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top