Hesabım
    The Batman'e Erteleme Kararı Geldi!

    Dune'dan sonra The Batman'in vizyon tarihi ertelendi.

    Warner Bros, film takvimini yeniden değiştirme kararı aldı. Açıklamalara göre Dune ile birlikte The Batman'in vizyon tarihinde değişikliğe gidildi.  Robert Pattinson'ın başrolünde bulunduğu The Batman'in vizyon tarihi yeni bilgilere göre 2022'ye alındı. Böylece gelecek yılın en büyük merakla beklenen filmleri birer birer ertelenmiş oldu.

    Tenet'in vizyona girmesinden sonra, tüm film şirketleri vizyon tarihlerinde değişikliğe gitmeye başladı. Warner Bros, Christopher Nolan imzalı filmde uğradığı zarardan ders çıkararak diğer önemli yapımlara daha fazla zaman tanıma kararı verdi. Öncelikle Dune'un tarihi 1 Ekim 2021 tarihine ertelenmişti. Şimdi ise The Batman'in 2022 yılının Mart ayında izleyici karşısına çıkacağı açıklandı. Ayrıca David F. Sandberg imzalı Shazam'ın devam filmi Shazam 2, 2 Haziran 2023'e; The Flash, 3 Haziran 2022'ye ertelendi. Bu sırada Warner Bros'un diğer önemli yapımlarından The Matrix 4'un 1 Nisan 2022 tarihinden 22 Aralık 2021'e alındığı duyuruldu. Black Adam ve Minecraft filmleri şimdilik vizyon takviminde belirsiz durumda gibi görünüyor. 25 Aralık'ta Wonder Woman 1984'un vizyona girmesi planlanıyor, ancak o zamana kadar durumların neyi göstereceği bilinmiyor.

    Diğer film şirketlerinden Disney, Black Widow, Eternals gibi yapımları erteleme kararı almıştı. Mulan'ı Amerika'da Disney+'ta izleyici karşısına çıkardı ve istediği sonucu elde edemedi. Hem Tenet hem de Mulan dünya çapındaki sinemalarda hatırı sayılır bir gişe elde etse de, Amerika gişelerinden büyük bir hayal kırıklığıyla ayrılma yaşandı. Coronavirüs, önümüzdeki yıl da vizyon takvimlerine etki edecek gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top