Hesabım
    Andy Samberg, Common ve Craig Robinson "Super High"da Kahraman Olacak!

    Yeni komedi filmi Super High'ın oyuncu kadrosu şekilleniyor.

    Brooklyn Nine Nine'ın iki yıldızı Andy Samberg ve Craig Robinson, aynı filmde buluşacak. İkiliye komedi türündeki Super High filminde Common eşlik edecek. New Line Cinema bünyesinde izleyici karşısına çıkacak olan Andy Samberg, Craig Robinson ve Common, oyunculuk yapacak olmalarının yanı sıra Super High'ın yapımcılığını üstlenecek.

    Super High'ın bir süper kahraman filmi olacağı söyleniyor. Ancak alışılageldik süper kahraman yapımlarından biraz farklı bir film olacak gibi görünüyor. Çünkü Super High'da, bir çeşit uyuşturucu kullananlar süper güçlere sahip oluyordur. Filmin senaryosunu Shamier Anderson'ın hikayesinden uyarlayarak Adam Mansbach kaleme alıyor. Senarist Mansbach'ı Barack Obama'nın hayatının anlatıldığı Barry filminden tanıyoruz. Ayrıca "Go the F*ck to Sleep", “You Have to F*cking Eat” ve “F*ck, Now There Are Two of You.” isimli New York'un çok satanlar listesine giren kitap serisini kaleme almıştı. New Line Cinema, Super High'ın haklarını büyük bir mücadelenin sonucunda aldı.

    Super High'ın oyuncu kadrosunda son olarak Palm Springs'te izlediğimiz yıldız oyuncu Andy Samberg; Brooklyn Nine Nine'da Doug Judy'yi canlandırarak gönüllerimizde taht kuran Craig Robinson; Wanted, Suicide Squad, Ava, Selma gibi yapımların yıldızı Common yer alacak. Ancak bu isimlere eşlik edecek oyuncular henüz belli değil. Super High'ın ne zaman hayata geçirileceği açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top