Hesabım
    Yeni Resident Evil Filmlerinin Başrolü Hannah John-Kamen Olacak!

    Resident Evil'ın kadrosu şekilleniyor!

    Milla Jovovich'in yıldızı olduğu Resident Evil oyun uyarlaması, başa alınıyor. Reboot olarak çekilecek olan yeni serinin yıldız kadrosu resmi olarak açıklandı. Duyuruya göre Kaya ScodelairoRobbie Amell ve Hannah John-Kamen Resident Evil'ın yeni başrol oyuncuları olacak.

    Zombilerle savaş verdiğimiz yılların eskimeyen, hatta yenileri eklenen Resident Evil serisi yeniden beyaz perdeye uyarlanıyor. Bir süre önce verilen bu müjdenin ardından oyuncu kadrosunda yer alacak isimler belli olmaya başladı. Hannah John-Kamen, oyunların meşhur başkarakteri Jill Valentine'a hayat verecek. Kaya Scodelairo, Claire Redfield'ı; Robbie Amell ise Chris Redfield'ı canlandıracak. Ayrıca Tom Hopper, Albert Weskel ile; Neal McDonough, William Birkin ile ve Avan Jogia, Leon karakteri ile Resident Evil'daki yerini alacak.

    Resident Evil oyunları, Umbrella Corporation'ın yaydığı bir virüs nedeniyle ansızın mahvolan dünyayı anlatıyor. Raccoon Şehri kurtarıcılarını bir kez daha bekliyor olacak. Yalnızca seçilmiş isimlerden oluşan bir grup Umbrella'ya savaş açabilecek. Yönetmen Johannes Roberts, Resident Evil'ın yeni gelişmeleri hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu filmle birlikte orijinal ilk iki oyuna gitmek ve ilk kez bu oyunları oynadığımda yaşadığım o korkunç içgüdüsel deneyimi yeniden yaratmak; aynı zamanda günümüz insanlarının da bağ kurabileceği Amerika'nın yok olmak üzere olan küçük bir kasabasındaki insanlık hikayesini anlatmak istiyorum."

    Yapımcı Robert Kulzer ise yeni Resident Evil hakkında şunları düşünüyor: "Bir sürü oyundan, altı live-action filmden ve yüzlerce sayfalık hayran hikayelerinden sonra, Spencer Malikanesi ve Raccoon Şehri'nin duvarlarının ardındaki sırları keşfetmek üzere 1998 yılına geri dönmek zorunda olduğumuzu hissettik."

    Resident Evil'ın yeniden hayata geçirileceği, 2018 yılında açıklanmıştı. Ancak James Wan'in projeden ayrılması, olayları zora sokmuştu. Şimdi ise yeniden harekete geçiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top