Hesabım
    Josh Duhamel'lı "The Buddy Games"den Fragman!

    Yıldız kadrolu The Buddy Games, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Josh Duhamel'ın yazıp yönettiği, aynı zamanda oyunculuğunu üstlendiği The Buddy Games'den bir fragman paylaşıldı. Komedi türündeki eğlenceli film, Olivia Munn ve Jensen Ackles gibi önemli isimlerle birlikte karşımıza çıkıyor. Duhamel, The Buddy Games hakkında şu sözleri sarf ediyor: "Bu yolculuk şimdiye kadar yaptığım en zorlayıcı ve aynı zamanda en büyük ödülü veren iş oldu.The Buddy Games, insanların kesinlikle daha önce benden görmediği bir iş."

    Oyuncu kadrosunda  Dax Shepard, Kevin Dillon, James Roday, Dan BakkedahlNick Swardson ve Olivia Munn gibi isimleri bulunduran The Buddy Games'in konusu ise şöyle: Uzun süredir görüşemeyen altı kişiden oluşan bir arkadaş grubu, saçma fiziksel ve zihinsel zorlukların olduğu The Buddy Games'i oynamak için yeniden bir araya gelir. Oyunun kazananı büyük ödül 150 bin doların sahibi olacaktır. Ödülü kazanmak için mücadele eden ekip, bu süreçte eski yaraları iyileştirip arkadaşlığın gerçek anlamının farkına varırlar.

    Josh Duhamel, yönetmenlik konusunda sıklıkla Dax Shepard'ın yardımını aldığını söylüyor. Shepard, son olarak 2017 yılında CHIPS isimli aksiyon komedisini çekmişti. Josh Duhamel ilk kez bir uzun metraj filmi The Buddy Games ile hayata geçirmiş bulunuyor. Oyuncuyu daha önce Transformers, Safe Haven, When in Rome gibi yapımlarda izleme imkanı yakalamıştık. The Buddy Games'in senaryosunu kaleme alma konusunda Duhamel'a Jude Weng ve Bob Schwartz eşlik etti. The Buddy Games'in 24 Kasım tarihinde dijital ve VOD olarak izleyici karşısına geçmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top