Hesabım
    Marc Maron, Glow İçin Film Çekilmesi Gerektiğini Söylüyor!

    Marc Maron'dan Glow açıklaması geldi.

    Netflix'in kadın başrollü sevilen dizisi Glow'un iptal edildiği haberi birkaç gün önce gündeme düşmüştü. Glow'un hayranları yeni sezonu büyük bir merakla beklerken, 4. sezonun hiçbir zaman gelmeyeceği haberi duyuruldu. Bunun ardından filmin yıldızlarından Marc Maron konuştu. Oyuncu, Glow için bir film çekilmesi gerektiğini belirtti.

    Glow'da show dünyasına dahil olmak isteyen kadınların Amerikan güreşi sayesinde birer yıldıza dönüşmesini izlemiştik. Alison BrieBetty Gilpin ve Marc Maron'u üç sezon boyunca başrolde izlediğimiz Glow, 4. sezonu izleyicileriyle buluşamadan sona erdirildi. Nedeni ise coronavirüs salgını oldu. 4. sezon, Glow için son sezon olacaktı. Ancak dizi, pandemi sebebiyle bir sona kavuşamadı. Marc Maron ise dizinin bitişi hakkında şu sözleri sarf etti: "Bence yapmaları gereken şey, eğer show'u devam ettirmek istemiyorlarsa bir film yapmamıza izin vermeleri. İzin verin 2 saatlik bir Netflix filmi çekelim. Bütün sezonu gözden çıkardılar. Bunun nereye gideceğini biliyoruz. Neden yaratıcılara, yazarlara ve oyunculara bir filmle hikayeyi bitirmeleri için izin vermesinler ki? Bence bu en iyi şey olacaktır."

    Marc Maron, geçtiğimiz aylarda eşi Lynn Shelton'ı kaybederek zor zamanlardan geçmişti. Glow'un diğer yıldızları Alison Brie, Community dizisiyle kariyerine devam ediyor. Betty Gilpin ise The Hunt, Garez, Coffee & Kareem gibi yapımlarla karşımıza çıkmıştı.

    Glow için bir filmin çekilip çekilmeyeceği henüz bilinmiyor. Ancak Marc Maron'un talebinin Netflix'e ulaştığı düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top