Hesabım
    "Half Brothers" ile Meksika'dan Amerika'ya Yolculuk Yapıyoruz!

    Komedi filmi Half Brothers'dan fragman paylaşıldı.

    Luke Greenfield'ın yönetmenliğini ve Luis Gerardo Méndez'in başrolünü üstlendiği komedi filmi Half Brothers'dan fragman paylaşıldı. Amerika ile Meksika arasında mekik dokuduğumuz Half Brothers'ın fragmanında, aldığı bir haber sonrasında Amerika'ya uçmak zorunda olan Meksikalı bir adamın hikayesini izliyoruz. Renato, hayatında hiç tanımadığı kardeşini bulmaya gidiyordur.

    Half Brothers'ın konusu ise şöyle: Başarılı bir havacılık yöneticisi olan Meksikalı Renato, Amerikalı bir üvey kardeşi olduğunu öğrendiğinde şok olur. Özgür ruhlu kardeşi Asher ile Renato birbirlerinden oldukça farklı karakterdedir. İki üvey kardeş, hasta babalarının isteği üzerine babalarının Meksika’dan ABD’ye giderken göçmen olarak izlediği yolculuğa çıkmaya zorlanır.

    The Girl Next Door, The Right Hook, Let's Be Cops gibi komedi yapımlarının başarılı yönetmeni Luke Greenfield, karşımıza Meksika - Amerika yapımı bir filmle çıkıyor. Eduardo Cisneros ve Jason Shuman Half Brothers'ın yapımcılığını üstleniyor. Filmde Luis Gerardo Mendez'e başrolde Conor Del Rio eşlik ediyor. Ayrıca Half Brothers'ın oyuncu kadrosunda Juan Pablo EspinosaJosé Zuniga ve Vincent Spano gibi isimler yer alıyor.

    Focus Features bünyesindeki Half Brothers, 4 Aralık tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşmaya başlayacak. Ancak o dönemde Wonder Woman 1984 ve Death On The Nile gibi önemli yapımların da vizyona girmesi bekleniyor. Half Brothers'ın çok önemli rakipleri bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top