Hesabım
    Netflix, 638 Saat Adam Sandler Filmi İzleyen Hayrandan Makale Yazmasını İstedi

    1 yıl boyunca Adam Sandler'ın tüm filmlerini izleyen adam, Netflix'in gündemine oturdu.

    Yıldız oyuncu ve senarist Adam Sandler, bir kez daha Netflix ile birlikte gündeme oturdu. Eloy Lugo isimli bir hayranının yemeden içmeden toplamda 638 saat boyunca Adam Sandler'a ait her şeyi izlediği ortaya çıktı. Her gün bir Sandler filmi izleyen Lugo, Netflix'e ulaşmayı başardı. Netflix, hayrandan Adam Sandler'a olan sevgisini bir makale olarak kaleme almasını istedi.

    Eloy Lugo, Adam Sandler hayranlığını şu sözlerle dile getirdi: "İlk Adam Sandler filmini izlediğimde 9 yaşındaydım. Her Cuma günü büyükanne kardeşlerimi ve beni okuldan sonra sinemaya götürürdü. 1995'in kış aylarında bizi Billy Madison'ı izlemeye götürdü. 4. sınıfa giden aklımla film mükemmel gelmişti. Billy şapşal, tuhaf, tatlı ve saftı. Bir yabancının verandasında dışkısını bırakabilirdi. Ama aynı zamanda ona zorbalık yapan sınıf arkadaşına davranışı nedeniyle özür diletebilirdi. Sandler'ın bu ergenlikte sıkışıp kalmış çocuk adam performansı beni aniden büyüleyecek derecede harikaydı. Ve o günden beri o büyülenmede kaldım."

    Lugo, aynı zamanda her Adam Sandler filmini sinemada izleyişinde bu filmleri yasa dışı bir şekilde kaydettiğini ve sonra tekrar tekrar izlediğini açıkladı. Hatta bu Sandler sevgisi o kadar ileri gitmişti ki Lugo ve eşi düğünlerinde, Sandler ve Drew Barrymore başrollü The Wedding Singer'un bilinen şarkısı Grow Old With You ile ilk danslarını yapmışlardı. Ayrıca bir Billy Madison göndermesi olarak Lugo'nun kolunda Rirruto dövmesi bulunuyor. Hayranın en sevdiği Sandler filmi ise geçtiğimiz yıl Netflix'te gösterime giren Uncut Gems olmuştu: "Sandler, ödüllü Safdie Kardeşler filmi Uncut Gems'te kanıtlananlara göre her geçen gün daha iyiye gidiyor. Her zaman çok yönlüydü. Kırılgan, kaba, romantik, öfkeli ya da tatlı karakterleri canlandırabilir. Ama hiçbir karakterini Howard Ratner'da olduğu kadar sorunsuz bir şekilde oyunculuğuna aktarmayı başaramamıştı."

    Adam Sandler'ın son filmi bir Cadılar Bayramı korku komedisi olan Hubie Halloween oldu. Film, geçtiğimiz günlerde gösterime girdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top