Hesabım
    Sandra Bullock, Romantik Aksiyon Filmiyle Geliyor!

    Oscar ödüllü yıldızın yeni projesi belli oldu

    Oscar ödülü sahibi başarılı oyuncu Sandra Bullock, Paramount Pictures için romantik aksiyon filmi “The Lost City of D”nin yapımcılığını ve başrolünü üstleniyor. Film, hakkında yazdığı kurgusal bir şehrin gerçek olduğunu keşfeden ve şehri bulmak için riskli bir yolculuğa çıkmasına neden olan romantik bir yazarı merkezine alıyor.

    Adam ve Aaron Nee'nin kardeş yönetmenlik ekibi, Seth Gordon'un (Horrible Bosses) bir fikrine dayanan bir Dana Fox senaryosundan “The Lost City of D”yi yönetecek. Bullock filmin yapımcılığını kendi şirketi Fortis Films aracılığıyla üstlenecek ve Gordon, Liza Chasin ve 3dot Productions'la birlikte Exhibit A şirketleri kendisine ortak olacak. 

    Stüdyo, Ryan Reynolds'a olası bir başrol oyuncusu olarak bakıyor ama henüz bir anlaşma yapılmış değil. Bullock ve Reynolds daha önce, Bullock'un yine baş yapımcılığını üstlendiği 2009 yapımı romantik komedi filmi “The Proposal”da birlikte çalıştı. Bullock, "The Blind Side" filmiyle, en iyi kadın oyuncu dalında Akademi Ödülü'nü kazandı ve "Gravtiy" filmiyle de adaylık elde etti.

    Başarılı oyuncu 2018'de Netflix için yapımcılık ve başrolü "Bird Box" filminde üstlendi ve film, Netflix tarihinin en çok izlenen yapımı oldu. Aynı yıl, komedi devam filmi "Ocean’s 8"te Debbie Ocean'ı canlandırdı. Bullock’un diğer filmleri arasında "The Heat", "Our Brand Is Crisis" ve "Miss Congeniality" yer alıyor. Nee kardeşler, birçok popüler müzik videosu ve 2015 yapımı "Band of Robbers" filmini yönetti. Ayrıca Netflix için "He-Man and the Masters of the Universe" projesinin de başında yer alıyorlar. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top