Hesabım
    Liam Neeson, "Honest Thief"te Hırsız Oluyor!

    Liam Neeson bu kez suçlu rolüne büründü.

    Asla yaşlanmayan usta oyuncu Liam Neeson'ın yıldızı olduğu Dürüst Hırsız'dan yeni bir fragman paylaşıldı. Ülkemizde gösterime girecek olan Honest Thief ile Neeson bu kez bir hırsız olacak. Ama filmin yıldızının hırsız olması dengeleri değiştirecek ve FBI olan kötü adamlara karşı bir aklanma mücadelesi izleyeceğiz.

    Ozark, The Accountant gibi önemli yapımların yapımcılığını üstlenen Mark Williams'ın yönetmeni olduğu “Honest Thief”, aşık olduğu ve artık dürüst bir hayat yaşamak istediği için teslim olmaya çalışan bir banka soyguncusuna (Liam Neeson) odaklanıyor. Ganimetlerini sakladığı depolama tesisinde çalışan bir kadına (Kate Walsh) aşık olan soyguncu, teslim olmaya çalıştığı polislerin kendisinden daha yozlaşmış olduğunu fark eder. Soyguncunun adını temize çıkarmak için mücadele etmesi gerekecektir.

    Honest Thief, yönetmen Mark Williams'ın ikinci uzun metraj filmi olma özelliğini taşıyor. Yönetmenin ilk filmi 2016 yapımı Gerard Butler başrollü A Family Man olmuştu. Dürüst Hırsız'ın oyuncu kadrosunda geçtiğimiz yıllarda kendini büyük bir ırkçılık tartışmasının içerisinde bulan ve özür dileyen Liam Neeson'ın yanı sıra Kate Walsh, Jai Courtney, Jeffrey DonovanAnthony Ramos ve Robert Patrick gibi isimler bulunuyor. Filmin senaryosunu yönetmen Williams ile birlikte Bad Karma, The Timber, The Canyon gibi yapımlarla tanınan Steve Allrich kaleme alıyor.

    Dürüst Hırsız'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 6 Kasım 2020 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top